42.

3.8K 83 0
                                    

Szerda reggel!


Felkeltem,és Trevis már melettem volt.Sokat jelentett nekem,mivel nagyon szeretőm őt!Az ágyban feküdtem és csak elképzektem , hogy milyen lessz ha a gyönyörű kislányunk is ittlessz!


Fekszek,és hallagtom ahogy Trevis szuszog melettem.Ma már eléggé fáj a hasam.Kikeltem az ágyból ,és megittam egy pohár vizet hátha segít,de nemnagyon akar.Bevettem a a fájdalomcsilapítom,és valamivel jobb lett.Ott állok a konyhában reggel hétkor nagy hasfájással.Leültem az ebédlőbe,és fogom a hasam és a fejem is.Nagy levegőket lélegzek be és ki és valahogy egyre jobban fáj.

Trevis most kelt ki az ágyból és egyből odajött hozzám.Megkérdezte jól e vagyok ,majd elmeséltem neki a gondjaim.Erre egyből azt válaszolta,hogy elvisz a kórházba.Segített felkapni egy nadrágot és egy pólót.

Már az úton vagyunk odafelé.Látom Trevis arcán az aggodalmat és a törődést.Gyorsan de biztonságosan vezet.Minden percben megkérdi jobb e és hogy szeret.Olyan húsz perc mulva már ott is vagyunk a kórházban.Trevis szólt a nővérkének és már egyből vittek is be.

Most egy ágyon fekszek és a nővérkék és az orvosok futkároznak ki és be,és vizsgálgatnak.Lefogadom Trevist megette az ideg.Engem is.

Doktor: Asszonyom!Hogy érzi magát?
Én: Doktor úr!Nagyon fáj a hasam,görcsöl.
Doktor: Asszonyom,fontos hogy nyugodt legyen.Behívom a férjét is és elmondom a híreket önöknek .

Mondta ,aztán behívta Trevist.

Trevis:Na már tudjuk miért fáj a hasad?
Én: Mingyárt elmondja az orvos.
Doktor : Naszóval asszonyom önnek azért fáj a hasa,mert a baba ki akar bújni.Bentartjuk ön ,mert ha a baba most akarna jönni akkor professzionális kezekben legyen.
Én:Rendben és nemtudja hogy mikor kezdődhet meg a szülés?
Trevis:Fontos lenne doktorúr.
Doktor:A mai napon belül meg kellene hogy szülessen.-mondta a doktor,amire én és Trevis egymásra néztünk és elmosolyodtunk.

A doktor aztán kiment,Trevis meg hívta a családot hogy jöjjenek.Olyan egy óra mulva ,reggel már az egész család ottvolt melettem.Mindenki bíztatott hogy jólessz és hogy alig várják a kis Melaniet.

Már dél van és mindenki elment.Trevis húszpercenként hív hogy hogy vagyok.Munkába van.Most kicsit jobban vagyok ,de időnként nagyon szúr a hasam és görcsöl.Az orvosom mindig bejön és megnéz,hogy hogy vagyok.

Este öt óra van és nagyon elkezdett fájni a hasam.A doktor egyből berohant és elkezdett vizsgálni,majd egy nővérnek szólt hogy készítsék a termet.

Doktor:Asszonyom készen áll hogy megszülje s gyermekét?-kérdezte amire elmosolyodtam és bólintottam.

Trevis azon pillanatban lett tudatva és mondta hogy mingyárt itt is van.Addig én kaptam fájdalomcsillapítókat és már a másik terembe szállítottak .Az orvos úgy szólt,hogy akkor kezdjük.

Trevis ott volt melettem és a kezem fogta és simogatta az arcom.Az orvos meg hát végezte a dolgát.Egyszercsak elkeszték ordítani hogy nyomjak.Szörnyennagy fájdalom kapott el.Egyre erősebb volt és az orvosok egyre jobban ordítottak.Egyszercsak megkönnyebültem és egy kisbabasírást halottam.Melanie az. A nővérke megtisztogatja és elvégzi a dolgát majd odanyujtotta nekem.

Trevist és engem elkapott a sírás.Trevis csináltatott az orvosokkal egy képet rólunk hárman.Az orvos elkészítette majd hagyott minket.Melanie gyönyörű kisbaba.Boldog vagyok hogy hallom a hangját.

A kis Melaniet aztán elvitték az orvosok hogy elvégezzék a dolgukat.Mindenki odajött hozzám és gratulàlt,meg elmondták hogy milyen nagy boldogság ez.

Igen Melanie megszületett!!!😁👧🏻

Maffia szerelmespár [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now