11.

6.8K 205 20
                                    

Felkeltem az első gondolat ami a eszembe jutott azt hogy nagyon szerencsés vagyok. Szerencsésnek tartottam magamat mivel Alex nagyon is szeret, viszont ha eszembe jut Krisztián ,mindig elszomorít, hogy én őt szerettem most pedig ilyen durván kell benne csalódnom. El sem hiszem hogy megcsalt engemet egy másik nőért .Lehet hogy nem adtam neki lehetőséget hogy megmagyarázza de ezen Nincs is mit.

Gondolkoztam volna tovább ,de észrevettem, hogy Alex felkelt. Észrevettem ,hogy elkezdi nyitogatni a szemét. Átöleltem és a  fejemet a mellkasára raktam.

-Jóreggelt.- suttogtam a fülébe amire ő rámnézett és egy puszit nyomott a homlokomra.

-Neked is szerelmem!- jelentette ki álmos hanggal .Átfordult a jobb felére, hogy engem lásson és csak nézett. Először csak elmosolyodtam de utána már megkérdeztem Mhogy mit néz rajtam. vigyorogva azt mondta ,hogy mennyire szerencsésnek érzi magát.  avval, hogy én az övé vagyok .Erre elpirultam, átöleltem és  elkezdtem csókolgatni ajkait.

A Nyugat pihenésünket az zavarta meg ,hogy az eggyik alattlévő berohant.

-Főnök!Adam itt van azzal,hogy beszélni szeretne Jaddel!- hadarta idegesen az alattlévő. Erre persze én és Alex egymásra néztünk.

-Mi?Most?- kérdezte Alex értetlenül erre a pasas csak bólintott.

- Mondd meg neki, hogy várjon egy kicsit mivel át kell öltöznöm és utána majd szólok és jöjjön be a szobába!- jelentettem ki amire persze Alex nagyon rám nézett, először meg is ijedtem ,de utána már nem érdekelt. Határozottan folytattam majd felálltam és a zuhanyzóban vettem az irányt.

Tudtam hogy sietnem kell ezért gyorsan lezuhanyoztam. Még a fürdőszobában felvettem egy fekete cicanacit és egy fehér haspólót.

Miután kész voltam kiléptem a szoba ajtóból ,ahol egyenesen a lépcső volt. Láttam ,hogy lenet ott vár az ebédlőben .Tellentettem  a kezemmel hogy jöjjön fel a szobába és amikor vissza néztem már ott volt az árnyékomban.

-Gyere be!- jelentettem ki, majd leültem az ágyra és vártam, hogy kezdjen el beszélni.

- Figyelj ide Jade nem azért jöttem ide hogy vesztegessem  sem az időmet. Tudom most nagyon haragszol rám ,és utálsz tiszta szívedből ,mivel azt hiszed, hogy megcsaltalak de nem így van.- kezdte el nekem magyarázni összehúzott szemmel.

- Mi az hogy azt hiszem! Bementem az irodába erre azt láttam, hogy egy fél pucér nő ott van rajtad és csókolgatjátok   egymást .Ezen nem lehet mit félreérteni és ha csak azért jöttél el ,hogy ezt még egyszer elismételd nekem akkor mehetsz is Nem akarom még egyszer hallani!- mondtam idegesen majd mutattam az ajtóra.

Közelebb jött pár centiméter volt köztünk. Egyre közelebb jött és láttam rajta ,hogy meg akar csókolni .Majd úgy is tett .Megcsókolt de én abban a pillanatban Ellöktem.

- Mi az te nemvagy normális vagy mi a f*** bajod van? Fogd fel hogy nem jelentesz nekem már semmit. Szerettelek de te de te becsaptál, sőt mondhatni megcsaltál .Nekem te most ne magyarázd itt az anyai Apapait .Már végeztem veled . Alex szeret és törődik velem nem úgy mint te. Igen szerettél és törött él velem ammíg nem találtál utánpótlást. Csakhogy én ezt megláttam és most már mindennek vége.- Mondtam majd eleredtek a könnyeim. Letörölte a könnycseppeket majd kiment a szobából .Fájt ,hogy ezt kellett neki mondanom, de ez az igazság. Fáj ,hogy így kellett neki mondanom, de most ez volt a megfelelő, és legfőképpen fáj ,hogy egész addig akit szerettem  csak  játék voltam neki.

Nemtudtam mit csinálni ezért bevettem egy egész doboz altatót,s lefeküdtem az ágyba.Utánna már semmire nememlékszek.

Maffia szerelmespár [BEFEJEZETT]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang