41.

2.4K 80 2
                                    

Jóreggelt kedd!

A mai nap kell elmennem az orvoshoz, hogy megállapítsa hogy egészséges e a kisbaba. Egyedül megyek ma mivel Trevisznek munkába kell mennie. Ezerszer elmondta hogy nagyon sajnálja de ezt nem mondhatja le,mivel ez ma nagyon fontos! Reggel 8.00 van, és Travis már nincs itthon. A fürdőbe megyek ahol veszek egy nagy fürdőt!

Így is történt!Egy nagy zuhany után készülődni kezdtem az orvoshoz !Hívtam egy taxit,amivel egy kettő el is jutottam az orvoshoz.

A várakozóban ülök egy csomó terhes nővel,és az orvos már is a nevem szólítja.Bemegyek majd rá fekszek egy ilyen ágy szerűségre.Felhúzom a pulcsim majd bekeni a pocakom és megultrahangozza.Elkezdi mondani az orvos hogy a kislàny egészséges és elég erős az immunrendszere .Ez nagy boldogsággal tölt el,ezért az orvos utàn ,ebédre egy nagy tál salátát eszek.Igy is történt.Beültem a kedvenc éttermembe és egy nagy adag Cesar salátát rendeltem.Pár percen belül ki is hozták és ízletesen haraptam bele a salátámba.

A plázába mentem,ahol vettem magamnak egy Starbuck kávét és mentem bevásárolni .Mint anyuka vettem élelmiszert de persze a ruhavétel se maradhat el.Vettem pár cipőt.

Ezek után hívtam egy taxit aki el is jött értem.Hazamentem majd mint egy terhes anyuka aki nemsokára szül,aludtam egyet.Arra keltem fel hogy Amy hív.

Amy:Szio mammacita!
Én:Csao bella!Na miért hívsz?
Amy: Otthon vagy?
Én: Igen,átjösz?
Amy:Jolvan,pár perc és ottvagyok!

Mondta majd le is raktam a telefont.Amy tíz perc mulva már itt is volt nálam.Megfőzte nekem a vacsit és közben sokat beszélgettünk.

-Na és mitmondott az orvos?-kérdezte Amy.
-Mondta hogy erős és egészséges a kisbaba,és hogy egy-két hét mulva már számítható az hogy megszületik a hercegnőm!-ujságoltam izgatottan.
-De szuper!Alig várom! Csöngettek?-kérdezte Amy tőlem .
-Én nemhalottam!

Amy odament az ajtóhoz,de senki se volt ott,szóval viszajött!
-Pedig halottam!-jelentette ki Amy.
-De senki nemvolt ott,és a kaja meg lesül!

Aztán még beszélgettünk,és hallgattunk zenét!Ahhoz képest hogy terhes vagyok,úgy rázom a seggem mint Nicki Minaj!

Mi után elfáradtam Amy elkísért az ágyba ,és segített elaludnom.Aztàn elment ő is!

Joejt kedd!

Maffia szerelmespár [BEFEJEZETT]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें