36.

2.6K 87 9
                                    

Három hét mulva!

Nagyon aggódók!A menstruációm késik és egyfolytában rosszul vagyok és hányok.Trevissel beszéltem róla,és eldöntöttük hogy elmegyünk vele orvoshoz.

Reggel:
Ma már kora reggel felkeltem,nagy éhséggel,de mégis hágyni voltam.Azután lezuhanyoztam és alaposan végignéztem magam.Olyan mintha a hasam nőtt volna valamit!Trevis még aludt ezért felöltöztem és reggelit készítettem nekünk.Miután felkelt megreggeliztünk és átöltöztem ahogy Trevis is és az orvoshoz mentünk.Most a várakozóteremben vagyunk,és várjuk hogy behívjanak minket.

Trevis:Tudnod kell,hogy nagyon szeretlek és mindig ittleszek veled,és ha terhes vagy akkor a picivel is.
Én:Nagyon szeretlek,nemtudom hogy terhes vagyok vagy nem,de melletted leszek.
Trevis:Remélem terhes vagy,hogy egy kicsi szépség futkálhasson a lakásban.

Válaszolni nemtudtam,ugyanis a doktornő engem szólitott,hogy tessékeljek be.Megkérdezte mi a a bajom és hogy mire panaszkodok.Csinált ultrahangot,ami kimutatta hogy igen,terhes vagyok.Ez nem csak nekem nagy öröm hanem Trevisnek is.Ő is nagyon őrült neki.

Hazamentünk nagy boldogságunkkal egy kis lakóval a pocakomban.Sophie nagyon boldog volt és már várta ,hogy a hatodik hetemben legyek ,hogy megtudjuk hogy kisfiú vagy kisleány e.Amynek és Aidennek is írtam higy terhes lettem,és hogy ne keressenek!

A következő részt már úgy fogom írni hogy a hatodik hétben van. Kellene viszont a segítségetek!Már régen írtam és nememlèkszek mindenre,ezért a kérdéseimet megtudnátok válaszolni!

1. Ki Amy nekem?
2. Ki Aiden nekem?
3.Tudjuk Trevis egész nevét?
4. Ismerjük Trevis családát?

Előre is köszi.🖤Szeretlek titeket,puszi.

Maffia szerelmespár [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now