37.

2.7K 79 11
                                    

Sziasztok! Ahogy mondtam már, úgy folytatom hogy Jade, már hat hetes terhes. További jó olvasást!

Hétfő reggel van és ma kell menni az orvoshoz hogy megállapítsa a gyermekem nemét. Nem tudom miért szeretném ha kislány lenne. A kislányom lesz szeretném hogy ő legyen az én kis hercegnőm és hogy mindent meg adhassak neki amire csak szüksége van és amit csak akar. Ha kisfiú lesz akkor viszont megtanítom neki azt hogy a lányok szíve nem játék. Mosolygósan keltem fel az ágyból.
Trevis Észrevette és átölelt, megsimította a pocakomat és felkelt ő is. Én a fürdőszobába mentem le zuhanyozni és hajat mosni még Trevis a konyhába. Trevis reggelit készített nekem ami igazán aranyos tőle. Amikor készen lettem felöltöztem és reggelizni mentem. Együtt reggeliztünk majd útnak is indultunk.

Az orvosnál ülünk a várakozóban. Alig várom hogy az orvos a nevemet szólítsa és hogy bemenjek. Látom a leendő apukán is , hogy nagyon boldog és már várja a kicsit.

Olyan 10 perc elteltével az orvos már szólított is engem. Elkezte vizsgálgatni a pocakomat majd így szólt:

Doktornő: készen állnak arra hogy megtudják hogy kislányuk vagy kisfiújuk  lesz?
Én: igen szeretnék tudni!-Mondtam amire Trevissel egymásra néztünk.
Doktornő: na szóval, önöknek kislányok lesz. Gratulálok egészséges a gyermek!

Én és Trevis nagyon boldogok voltunk. Alig vártam hogy már a rózsaszín falfestékek között válasszak. Várom hogy már a boltba sétáljunk és a icipici gyerekruhákat nézegethessem és válogathasam.Trevist ilyen  boldogan még nem láttam.

Amikor hazaértünk, Sophie már ott volt. Ott volt még Trevis anyukája és apukája is ,ahogy Aiden és Amy is. Ott volt a konyha asztalon két torta. Egy rózsaszín és egy kék. Amikor közöltem hogy kislányunk lesz mindenki nagyon boldog volt és nagyon örvendezett. Travis anyukája és apukája nagyon kedvesek voltak és mondták hogy alig várják már hogy unokájuk legyen.Aiden és Amy  és azt mondták hogy már várják a picit. Velük szerettem volna még külön is beszélni ezért beírtam őket a hálószobába ahol tudtunk.

Amy: figyeld, lehet hogy valamit elszúrtunk de szeretném ha ennek vége lenne. Szeretném ha a kislány úgy látna minket mint egy  boldog családot.
Én: elhiszem, és igazatok van a kislányomnak támogató családra van szüksége. Mit szóltok ha hátunk mögött hagynánk a múltat és a jövőnek élénk?
Aiden : szerintem ez remek ötlet. És még egyszer gratulálok a kislányhoz.

Ezek után kimentünk a hálószobából a konyhába ahol mindenki volt. Trevisnek megmondtam az újdonságot hogy most már velük is jóba vagyok. Így az egész család nagyon boldog volt és örvendezett és már én is alig vártam a kislányt.

Trevis anyukája és apukája hazament. Ők is itt laknak, szóval csak pár kilométert mentek. Sophie és én viszont úgy döntöttünk ,hogy elmegyünk vásárolni. Trevisnek sajnos el kellett menni a munkába.

Szofival a Plazában elsősorban a falfestékek hez mentünk. Tudom unalmasan hangzik, viszont nagyon izgalmas volt. Vettünk fehér festéket és baba rózsaszínt is. Ezek után a berendezés következett, amit már alig vártam. Kinéztem a tökéletes baba ágyat ,a komódot és további berendezést. Néztünk gyerekjátékokat is. Egy fehér nagy mackót választottam.

Volt rólam egy kép Trevissel. Ezen a képen a pocakomat fogja és közbe mosolygunk egymásra. Ezt a képet kinyomtattam kép formájában hogy majd a kislányunk szobájának falára tehessem. Mind azt a dolgot amit vásároltam az autóba cipeltük le és hazamentünk.

Miután hazaértünk, fel cipeltük a dolgokat, majd lazítottunk. Éhesnek éreztem magamat ezért Szofi csinált nekem salátát. Miután ettem egy kicsit szunyókáltam. Szofi ott maradt velem, és azt mondta hogy vigyáz rám addig. Nemsokára Trevis is hazaért. Ekkor már Sophie viszont hazament. Néztünk egy filmet közösen, lezuhanyoztunk és álomba rég adok magunkat.

Jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok! Remélem tetszett ez a rész is, bár kicsit rövidebb lett mint ahogy terveztem. Az a kérdésem lenne számotokra, hogy szeretnétek hogy úgy írja meg a következő részt hogy a kislányunk már megszületett,vagy még írjak a terhesség napjairól ?

1-igen
2-nem.Ujréész!!!

Maffia szerelmespár [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now