1.

24.2K 479 45
                                    

Felkeltem a telefonom folytonos ébresztésére.Fáradt szemekkel húztam a "fent vagyok,, választás felé az ébresztőn.Felültem és azon gondolkoztam,hogy mennyire jó az ,hogy már csak három hét van a suliból.
A gondolkozás és vigyorgásom után,fáradtan betappogtam a fürdőszobábab.Fáradt,félig alvó embert tükrözött vissza a tükör.
Nem akartam igazán fáradtan menni az iskolába ,ezért lezuhanyoztam.Beálltam a zuhanyzó fülkébe és megengedtem a meleg vizet.Nagyon jó érzés volt a meleg víz lecsordulása a testemen.A vizes hajamat megszárítottam,a testemet pedig megtöröltem.A szekrény felé vettem az utat,ahol kivételesen fekete szoknyát, fekete toppal vettem fel egy fekete magassarkúval.
A hosszadalmas készülődés után,gyorsan futnom kellett  a suliba.

Az iskolába beérve ,a suli kurvái nézegettek,hogy mit vettem fel .Rebeca a sulikurvák királynője, csúnyán nézett,mert most tényleg nagyon sexi voltam.Ez engem nem érdekelt, figyeljen csak.Folytattam tovább utamat az osztályba. Az osztályba ült Lea és Rosa.

Mindenkinek van egy vad és egy normális barátnője.Igen nekem is van.A vad barátnőm  Rosa. Ő szeret berúgni,fiúkkal lenni és partizni.
Lea inkább ünnepekre jár és kellemetlenül érzi magát a sok fiú társaságában.Kész ellentétek!

Ott ültek a padon és beszélgettek.Leraktam a táskámat a padomra.Kivettem belle a reggeli zöld teámat,megfogtam és odamentem Leáékhoz.
-Halottátok?-kérdezte izgatottan és vigyorgóan Rosa.
-Mit?-kérdeztük egyszerre Leával, egymásra néztünk és elnevettük magunkat,milyen véletlenek.
-A nagy bulit !Ma!

Én és Lea csak néztünk ,mivel mi ezt nem tudtuk. Nemvolt több időnk a buliról beszélni,mivel a matektanár, szigorú arccal betoppant.
A suliban töltött minden óra igazán unalmas.A tanárok mindig mondják a szövegüket, amíg a diákok fele már azt se tudja milyen órán ül.
A sulis nap után, még volt egy kis időm beszélgetni Rosával, mivel Lea elment a könyvtárba.
-Jade, te hallottál már a Black Maffiáról?-kérdezte Rosa.
-Nem,mivan velük?-kérdeztem értetlenül összehúzott szemöldökkel.
-Hallod! Ők a legveszélyesebbek és a leggazdagabbak egész Amerikába.
-Az nemsemmi Rosa!Na de a buliról szólva, akkor menjünk?
-Jól hallom? Jade a legjobb barátnőm akar menni buliba? Milyen világba csöppentem?-kérdezte nagyon boldogan és vigyorgóan Rosa.
-Jól hallod!-mondtam komolyan.
-Olyan büszke vagyok rád!
-Rosa! Megyek most már haza, hogy legyen időm átöltözni.
-Rendben.

Hazamentem és a táskám a tipikus sarokba repült.Az irányt egyenesen a fürdőszobába vettem,ahol egy forró zuhany segítségével lazultam el.Az idő későre járt, amikor már átöltöztem és sminkeltem.AZ OUTFITTEM:

AZ OUTFITTEM:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Maffia szerelmespár [BEFEJEZETT]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum