40.

2.4K 79 0
                                    

Jóreggelt hétfő!
Az új lakásban vagyunk!

Az ágyban felkelni úgy hogy a fejem egy szerető pasi melkasán van,és a kislányom a pocakomban van a legjobb.Szeretek anya lenni!Most csak Trevis mellkasán van a fejem és azt nézem milyen nyugodtan alszik.
Nemakartam felkelteni ezért nyugodtan és csendesen ki keltem az ágyból.Elmentem WC-re majd a konyhába mentem.Ott csináltam sült szalonnát ,rántottával.Narancslevet raktam még az asztalra,mint innivaló!Aztán bementem a szobába és drágám csókok kíséretére kelt fel.
Én : -Jóreggelt szivem!Kész a reggeli!
Trevis: -Tudod jól hogy nemszeretem ha reggelit készítesz mivel terhes vagy!Pihenj!

Ezek után a konyhába mentünk ahol megettük az ízletes reggelinket! Trevis nagyon dicsérte a reggelit, és mondta hogy valamit szeretnél ma csinálni! Sokat beszélgettünk arról, hogy akkor mi legyen a mai napomra terv. Trevis el szeretett volna menni moziba, de nekem nincs hozzá kedvem. Én inkább vásárolni mennék, amivel meg is győztem őt és úgy döntöttünk hogy vásárolni megyünk.

Felöltöztünk, bezártuk a lakást és az autóba ülve elindultunk. Én vettem magamnak olyan ruhákat amelyek OverSizeosak így a pocakomra is jók. Trevis vett magának pár pulcsit, és pár nadrágot is. Mikor már délre járt az idő, akkor beültünk egy étterembe ahol én lassagnet rendeltem,Travis pedig spagettit.

Miután ebédeltünk, elmentünk meglátogatni Szofit. Nagy örömmel fogadott minket, és sokat beszélgettünk. Már kb. estefelé járt, és a pocakom eléggé fáj. A terhesség eléggé megviselő. Nagyon sokat kenegetem a pocakomat hogy a kis hercegnőmnek a legjobb legyen. Hazamentünk, és kényelmes otthoni ruhába öltöztünk. Bevettem a vitaminjaimat, miközben Trevis csinált nekem vacsorát. Mind a ketten salátát ettünk. Én azért hogy a kislányom egészséges legyen, ő meg azért mert szeretné hogy az apukája fit legyen. Vacsora után befeküdtünk az ágyba és beszélgettünk.

A beszélgetésbe elfáradtunk és oda döntünk hogy elmegyünk aludni. A hétfői napomat így zárom. Még a keddi napomat elmesélem nektek de aztán nagy változás jön. Sziasztok addig.

Sziasztok drágák! Bocsi tudom hogy evvel a részel megint csak késtem.Neharagudjatok!Még egy részt írok aztán a változás!

Maffia szerelmespár [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now