💆Jungkook👯

620 27 0
                                    

Erai o fata obijnuit cu un vis mare.
Fiind o mare fana K pop mai ales a trupei BTS camera ta era plina de postere si de tot felul de obiecte pe care erau inscriptionate numele lor sau numele trupei, insa nu era singura trupa din camera ta.
Oricum ceea ce vroiai sa faci tu era destul de dragut insa in tot deauna iti faceai scene in cap, cum ar fi sa fi makeup artista lor, sa ii atingi fata cu blandete si sa ii d ai culoare buzelor lui Jungkook biasul tau suprem de altfel.
In fiecare zi priveai jucaria aia micuta din plastic care ii scotea cele mai multe trasaturi in evidenta, spunand ca vei ajunge la el o data si o data, doar sa mai astepte.
Intr o zi decizi sa te imbraci si sa te revigorezi bn de tot stiind ca ziua urmatoare hotarasei strict sa mergi personal la Big Hit si sa le spui ca vrei sa le fi makeup artist.
Ti ai facut o baie minunata cu spuma, ti ai hidratat pielea cu cea mai buna crema a ta din toata casa si ai pregatit fiecare detali pt maine.
Hainele erau pregtite pe fotoliu, pantofii stand la baza acestuia, iar accesorile stand pe rochia rosie.
Pe biroul tau se aflau tot felul de machiaje printre care cele care aveai sa le folosesti manie erau puse la vedere.
La finalul zilei ai fost tare entuziasmata, nu ca nu ai fi fost asa si toata ziua dar ai reusit printr un miracol sa te culci ca sa sa nu fie nevoie sa adaugi prea mult fard sub ochii.
Ziua urmatoare, ziua cea mare cum ii spuneai tu te ai pregatit.
Totul mergea comform planului, ai iesit in casa si ai pornit spre clairea ce iti planuia un viitor frumos cu un salariu destul de bun si timpul petrecut pe langa vedete si baiatul pe care il iubesti asa mult.
Dupa ceva timp ajungi in fata cladiri si mergi la badigardul de acolo rugandul sa te lase inauntru deoarece aveai nevoie sa vorbesti cu ei sau menegerul.
Desigur dupa toate insistentele tale nu te a lasat sa intri desi hainele si geanta pe care o aveai ii spunea oricui ca nu esti chiar asa oricine plus ca erai si putin cunoscuta, nu la nivel international dar erai.
Ei stai dezamagita undeva pe jos rezemata de perete mii...  De masini trecand pe acolo pana cand una se opreste.
Cei 7 cobor din ea. (bn tu nu ii observasei ca na aveai capul in pamant)

Toti trec pe langa tine crezand ca esti o fana ce va sari pe el dar Jungkook te recunoaste si iti ridica barbia cu 2 a degete
Jk:- Tu esti (n/t)?
Ochii incep sa ti sclipeasca privindul
Jk:-Hm, chiar esti (n/t)?
Aprobi rosind usor
Jk:-Ce ai zice sa mergem inauntru in studioul meu si sa mi spui dc o fata asa frumoasa e atat de suparata, bn?
Tu:- E in regula nu vreau sa deranjez sau sa ti umplu capul cu probleme
Jk:- *chicoteste si iti i a mana intra sa* Nu e deranj daca te chem eu si nu ai putea sa ma deranjezi vreodata *te imbratiseaza strans*
Raspunzi imbratisari si oftezi usurata.
Dupa ceva timp in care ati intrat in cladire si i ai povestit tot a fost de acord sa il machezi ca sa vada tot ce poti.
Zis si facut, l ai pus pe un scaun, ti a pus trusa pe masa si te ai pregatit cu detoate.
L ai intrebat ce vrea si nu ti a dat prea multe detali dar ai inteles totusi ce vrea.
El si a inchis ochii si tu ai inceput sa il machezi.
I ai mascat micuta cicatrice de pe obraz (numai eu am observat o?) si i ai aplicat o pudra pe toata fata, asta dupa ce i ai fixat machiajul ochilor care iti iesise perfect.
Tu:- Pai gata.
Ii d ai oglinda pt a se privi.
Jk:- Wow, numele tau nu e degeaba cunoscut *zambeste larg si iti saruta obrazul*
Ceilalti erau in pragul usi de ceva timp observand tandretea si ochii ce ti sclipeau cand il priveai pe Jungkook.
Era frumos asa ca s au decis sa va cupleze, iar dupa ceva timp pe cand jucati adevar si provocare v a picat sa va sarutati si binteles ca Min Suga Geniu total v a tinut de cap si v a obligat sa o faceti mai repede.
Sigur sarutul a ajuns unul pasional ceilalti bucurandu se ca le a iesit planul si dupa cateva zile Jungkook te a intrebat daca vreti sa fiti impreuna.

Sper ca inca aveti chef sa citit aceasta carte asa ca deaia am venit cu un nou capitol surpriza si vreau sa va multumesc de pe acum deoarece cartea nu mai are mult si ajunge la 10 mii de ochisori
Mssss mult 😘😘😘😘😘😆😄😆😍😘😎
SWAG!
By Min Suga 😂😎😃😘😘😘💋

♡BTS One Shot♡Where stories live. Discover now