Pe varful muntelui incercand sa ma cunosti

886 31 29
                                    

Pt inceput vreau sa provoc la randul meu pe:Rose75_--happyDesenatoareacjiminparkMartzisorBotosel164yuisugakomori9537MinTeo3Diana333_Btskookie2000003StefaniaPituruAle-kun12---cartof

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Pt inceput vreau sa provoc la randul meu pe:
Rose75_
--happy
Desenatoarea
cjiminpark
Martzisor
Botosel164
yuisugakomori9537
MinTeo3
Diana333_Bts
kookie2000003
StefaniaPituru
Ale-kun12
---cartof

Sper sa nu va plictisesc😆😊

Pt inceput sunt nascuta pe 26.06.2004 (in aceeasi zi cu Ariana Grande😆😆😆)
Am 13 ani dabea impliniti
Sunt zodia rac
Sunt din Bucuresti
Sunt singura la parinti
Am o pisica (Kookie)

2004 (in aceeasi zi cu Ariana Grande😆😆😆)Am 13 ani dabea implinitiSunt zodia racSunt din BucurestiSunt singura la parintiAm o pisica (Kookie)

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Imi d au seama repede daca nu imi place o melodie sau o persoana

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.


Imi d au seama repede daca nu imi place o melodie sau o persoana.
Pot spune ca ma pricep sa citesc oameni.
Hmmmm eu zic ca am personalitate dubla , adica acum sunt fericita si peste o secunda ma vezi suparata sau sunt linistita dar incep sa plang chesti de genul...
Imi place la nebunie fotografia deoarece eu cred ca este un mod prin care iti poti exprima sentimentele.
Iubesc editul dar uras Photoshop ul.
Ma atasez de oameni destul de repede, pe cand eram mica mi se spunea ca sunt lipicioasa.
Iubesc jocurile :Mortal Kombat, GTA V , OVERWACH, CS:GO , ...
Imi place desenul, Bts , Red Velvet, Twice , putin din toate, K Pop , K drame, Ariana Grande, You Tube, IHATEPINK , desenele, anime, rechizitele(ador perioada in care tr sa luam caiete, culori...),pianul, chitara, Japonia, Koreea, sa manipulez oameni(doar pe cei care merita, glm), actoria, masinile sport, ...hmmm si mai sunt chesti dar nu imi aduc aminte chiar acum

Nu imi place: Anumite persoane (nume ×@;##¥!?@&#*#) (cenzura) , capcanele, labirintul, lucrurile plictisitoare....si probabil mai sunt...

Sunt destul de fitoasa la mancare , vreau ca pana sa mor sa fac macar un joc, am momente in care sunt timida, nu imi place alcoolul dar imi place berea cu lamaie fara alcol, imi place sa le arat celorlalti ca se inseala, majoritatea lucrurilor despre zodia mea sunt adevarate, gandesc mult mai putin la ceea ce trebuie, iubesc dar iubesc animalele(am avut 18 cani si 2 pisici sintre care una e Kookie si preferatele mele dintre caini sunt Steluta si Manusi+Urechie, caini fantastici)
Daca iubesc pe cineva si imi pierd interesul nu ma mai intorc la el, ma pricep sa merg pe role ba chiar ador, cand mi am rupt piciorul, dupa operatie cand m am mai recuperat am avut norocul de a avea o colega care mi a imprumutat rolele si imi spunea ca merg de parca nu asa fi avut piciorul rupt.
As vrea sa imi revad toti veri de la cel mai mare pana la cel mai mic.
M am mutat la alta scoala dintra 5 ea , nu sunt mandra de mn.
Parinti mei sunt certati.
Ma simt vinovata pt moartea a unor caini mai vechi desi nu am nici o vina, daca vad prea mult sange ma i a ameteala, imi doresc sa am o mama gammer.
Mi as dori un prieten, care arata bn si care chiar ma iubeste, ador relatile de mult timp dar ceilalti mi se par dezgustatori (poate pt ca nu am avut unul) e nu chiar, cand eram mai mica imi placea de un baiat neastamparat Daniel tare dragut, ma intreb ce mai face.
Ceva ciudat dupa parerea mea este ca am avut un coleg italian in ambele scoli, iminplace handballul, nu imi plac pesti stiu e ciudat lt ca mie imi place de Suga da na😶😶😶😶.
Si de incheiere pe viitor ma vad ca si fotograf , singura cu 7 pisici cu numele celor de la Bts (nu tr sa va amintesc ca o am deja pe Kookie nu)

Ei sper ca v a placut iar pana data viitoare nu uitati sa treceti si pe la celelalte carti ale mele mai ales cea pe care planuiesc sa o postez si "Trcutul ma urmareste" eu va 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

♡BTS One Shot♡Where stories live. Discover now