😻Suga😻pt 2

829 44 16
                                    

Te trezesti din minunatul tau somn , pisica trezindu te cu muscaturi si limaba sa aspra pe fata ta, o indepartezi imediat si iti d ai seama ca totul a fost un vis, (nu erai tu de vina numai ca pisica ta avea trasaturi morale si fizice foarte asemanatoare cu ale lui Suga)te ai ridicat din pat si ai inceput sa ii spui pisici si unuia dintre posterele tale cu el ca l ai visat pisica dar cineva iti acopera privirea, era chiar el , baiatul care iti ocupa majoritatea spatiului din inima ta, pacat ca te ai trezit si ai realizat ca si ala este tot un vis.(ar fi fost culmea sa nu fi avut nici macar pisica😆😆😆😆)
Privesti incaperea, observi o lumina destul de orbitoare dar nu vrei sa te ridici, pana la urma iti auzi telefonul vibrand.
Tentatia de al verifica te cuprinde asa ca te duci la birou, unde iti tinei telefonul la incarcat, te asezi pe scaun , deschizi telefonul si verifici tot ce poti, pana la urma te saturi de "aburi" de pe ochii tai si ii freci putin, apoi iti revi.
Cum tatal tau este la munca de seara si va veni mai incolo, stiai ca mamei tale ii place sa doarma cu toate usile deschise, mai putin cea de la intrare, asa ca aveai vedere perfecta de la tn din camera pana la ea.
Observi ca se joaca cu pisica asa ca te duci pe jumatate adormita acolo, iei mata in brate si te duci la baie, dupa rutina ta de dimineata te imbraci in ceva de strada si iesi afara cu niste prieteni.

***

Dupa ce te desparti de ceilalti casa te duci acasa esti prinsa de mana si trasa intr un loc ferit de ochii celorlalti, esti incercuita si nu si ce sa faci, unul dintre ei se tot da la tine si iti spune tot felul d lucruri dar nu mai rezisiti si d ai drumul lacrimilor si incepi sa tipi.
Din intamplare un baiat in negru trecea pe acolo, ignora sunetele dar incep sa il ingrijoreze asa ca alearga pana la tine.
Te salveaza din mana huliganilor aia apoi te prinde de incheietura si fugiti amundoi, dupa ce ii pierdeti se opreste si respira greu, te inclini usor apoi ii multumesti:
S:-Nu ai pt ce, acum fi mai atenta.
Incearca sa plece dar il prinzi de incheietura:
Tu:-Stai!
Se intoarce nedumerit si asteapta sa spui ce ai de zis, priviti amundoi cum il ti de mana apoi cand iti d ai seama ii dai drumul panicata:
Tu:-Ma voi simti prost daca nu ma vei lasa sa te rasplatesc.
S:-Ok atunci fa cinste cu cina.
Cand ati ajuns la un restaurant ati comandat amundoi ramen, cat asteptati sa vina linistea o spargi tu:
Tu:-Acum ca suntem aici ai putea sa imi spui cine esti?
S:-Sigur doar nu tipa.
Tu:-Ok..
S:-Min Yoongi incantat!
Tu:-Eu sunt (N/T), incantata!
S:-Nu ai idee cine sunt sau te abti?
Tu:-Amundoua.
S:-Stai calma si eu sunt om la fel ca tine.
Dupa ce mancati ii spui sa aibe grija pe drum si ii mai multumesti odata apoi te indrepti spre casa dar el te prinde de incheietura, te intorci surprinsa si asculti atent pt a auzi ce are de spus:
S:-Ai avut vreodata fantezi cu mn?
Iti sopteste, il lovesti nervoasa:
Tu:-Nu!
Apoi incerci sa pleci de data asta si suparata si rosie in obraji deoarece stiai ca ai mintit.
De data asta simti ca nu mai poti sa inaintezi plus ca simti o perechie de buze peste ale tale, dupa ce te saruta te lasa cu un milion de intrebari in cap si iti zambeste jucaus inainte sa inceapa sa fuga catre casa...

Sper ca ti a placut acest capitol mai ales lui StefaniaPituru si celorlalti, pana data viitoare eu va 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

♡BTS One Shot♡Where stories live. Discover now