👣Jimin👣

5.7K 166 16
                                    

Tu

Eu si Jimin ne cunoastem demult, suntem prieteni buni.
Intr o dimineata il intalnesc pe acesta si ma invita sa merg la un fel de emisiune in care cica o sa ne jucam mult.
Accept invitatia lui si plec la ore.
Dupa cateva ore extrem de plictisitoare merg acasa cu prietenele mele
Ajung si acasa si stau si stau gandindu-ma ca mai am ceva de facut dar nu imi aduc aminte pana cand primesc un mesaj de la Jimin ce spune "Ajungem in 10 min. "
Vai ce am facut?!!!
Ma panichez apoi alerg prin casa ca nebuna ca sa ajung la dulap, imi i au de acolo o pereche de pantaloni negri, o bluza alba si un tricou negru, alerg pana la baie si ma schimb rapid, ma parfumez si toate cele apoi ies rapid pe usa.
Il vad pe Jimin si pe ceilalti ultandu se la mn.
(N/T) :-Ce arăt ciudat?
Ceilalti nu apuca sa zica nimic ca Jimin ma complimenteaza numai decat si ma i a de mâna tragandu-ma in masina.
Mergem si mergem si ajungem in locul unde se tinea emisiunea, coboram cu toti din maşina, eu rămân langa producator, iar ei se duc sa se schimbe.
Producatorului ii place cum sunt imbracata asa ca ii pune pe baieti sa se imbrace identic cu mine.
Dupa ce ei s au schimbat, iar luminile si camerele erau gata sa inregistreze am intrat in direct.
Prezentatorul emisiunii ne a impartit in 2 echipe (noi in una si alte pers in alta) apoi ne a explicat ce avem de facut, ideea era ca echipa ce are la final cele mai multe cuti in Masina castiga, iar regulile erau simple nu trebuia sa ne lovim intentionat in rest puteam sa ne urcam in spatele lor sau chesti de genu.
Ni se da startul si incepem sa mutam cuti (eu eram in echipa opusa baietilor), incerc sa mut cuti dar nu am nici o sansa asa ca decid sa ii incurc pe alti.
Il vad pe gimin incercand sa treaca neobservat cu o cutie si sar in spatele sau, el incepand sa se clatine si sa ma dea jos din spatele lui dar se opreste .
Ma uit ciudat la el apoi incerc sa vad la ce se uita si ii vad pe Suga si Jungkoook la pământ din cauza unui tip destul de mare (in toate felurile), Jin incercand sa ii ajute dar fara folos.
Eu si Jimin suntem foarte captivati de imaginea din fata noastra, un tip peste alti 2 unu fiind aproape dezbracat.
Stam asa puti, lui Jimin i se i a cutia din mana , iar eu cobor rapid din spatele acestuia si alerg pt a lua o cutie, incepe sa ma alerge si reuseste sa ma prinda puţin mai pervers, deoarece cazuse peste mine. Stateam cumva pe burtica si Jimin peste mine, m am intors cu fata spre el si am vrut sa ii spun ceva dar el a profitat ca atentia oamenilor era inca pe Suga si Jungkook si m a sarutat scurt dar pasiona, apoi s a ridicat de pe mn ajutandu-ma si pe mine sa ma ridic si a plecat sa blocheze pe altcineva.
Timpul s a scurs si dupa ce echipa noastra a castigat, a lor ne avand nici o sansa am plecat acasa.
Baieti m au dus cu mica lor limuzina acasa.
Am ajuns si in fata casei mele, Jimin iese din Masina si imi deschide usa , ma i a de mana si ma trage afara din masina, ceilalti fiind extrem de obositi rămân in masina.
Jimin ma conduce pana la usa si inainte de a pleca ma saruta dinou si fuge catre masina, intra rapid si pleaca facandu-mi cu mana in semn de pa.

Asta a fost primul capitol sper sa va placa si scrieti-mi comentari cu cine mai vreti sa fac.
😘😘😘😘😘💝😘😘😘😘😘😘🍉🍉🍉663 cuvinte

♡BTS One Shot♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum