💉Rm💉

749 30 11
                                    

In acest capitol tu vei fi o fata micuta

Perspectiva lui Rm

Lasand toate problemele la oparte (adica mama pe care nu si o aminteste , iubirea pe care a pierduto si tatal care i a fost omorat de catre o parte din armata Nord Coreeana cand trecuse pe la el seara si a fost prins)azi ies din inchisoare, portile imense se deschid, ies si prives imprejur, fac un pas pt a pleca dar o fata ma striga:
Rm:-Dc ma striga o fata Hyung?
Ea:-Aish....ai si tu grija e cam a 3 oara cand iesi de aici.
Ii i a ochelari din mana si se urca in masina, ajuns la cabinetul baiatului, cand intra amundoi observa o gramada de oameni in negru, fata ii lasa telefonul in si ii spune ca il va suna mai tarziu apoi pleaca:
Rm:-Ce te doare?
Il intreaba pe ultimul barbat in negru:
El:-Eu sunt bn.
Atunci Rm se enerveaza si il i a de guler:
El:-Seful meu se simte rau.
Rm:-Aaa...trebuia sa incepi cu asta, ce are?
El:-Ei bn are dureri insuportabile de burta.
Rm ii ridica putin bluza pacientului si il apasa sarcastic pe burta, omul tipa de durere, acesta le cere destul de multi bani pt operatie apoi cand este spre final inainte de ai coase rana imi ami cere tot atat.

***

Mai tarziu se intalneste cu fata de dinainte si ii da de lucru sa livreze bidoane cu apa, i a un bidon din masina si il lasa jos la vazul unei monede .
Pe partea cealalta se afla o fata micuta smecheroasa care statea in parc si a vazut si aceasta moneda.
Cei doi s au apropiat de moneda, Rm a pus piciorul pe ea :
Tu:-Eu l am vazut prima!
Rm:-Aigooo...
Tu:-Cap sau bajura'?
Rm:-Cap.
Tu:-Bajura'.
Fiind castigatoare ei moneda, incerci sa pleci dar te apuca de incheietura:
Tu:-Auu....
Priveste ultimul deget de la mana, i a ingheteata unui baiat care era prieten cu tine, o mananca rapid apoi o curata cat poate ti l ataseaza de deget si il leaga cu pamblica care iti tinea parul strans:
Tu:-Ce faci?
Rm:-Daca ceva nu merge bn nu il vei mai putea folosi niciodata.
Apoi tatal tau vine si plecati amundoi , tu cu moneda😆😆:
Rm:-Ais...bani mei..
Spune cu o fata de catel plouat :

***

Mai tarziu te duci cu tatal tau la spital pt ca baiatul de mai devreme avea dreptate:
Dr:Nu stiu cine ti a dat primul ajutor dar a facut o treaba minunata.
Dr ii spune unei asistente sa va indrumeze catre radiografie :
Rm:-Hey ferita moneda!
Te saluta apoi te intreaba unde tr sa mergeti, cum si el tr sa duca un bidon de apa acolo mergeti toti 3 dupa linia albastra, dupa ce hoinariti prin tot spitalul gasiti sala de radiografie, el lasa bidonul jos si te i a in brate si te invarte apoi dupa momentul de fwricire d ai usor in el apoi va despartiti drumurile:

***

Mai incolo un accident avuse loc si 15 raniti venisera doar in spitalul acela fiind foarte agitata strigi o Doctorita ii spui ce se intampla dar te ignora, cand intri in panica tipi cat poti de tare toti oprindu se din ceea ce fac.
Pana la urma o doctorita il ajuta pe tatal tau si ii spune sa fac niste analiza , roaga un alt Dr. sa il ajute sa se duca pana acolo, intre timp Rm va insoteste, cand iesiti din lift tatal tau are stop cardiorespirator asa ca Rm il da pe Dr. care nu stie nimic la oparte si il resusciteaza, dupa ce ii readuce pulsul la normal ii da indicati dr. de langa el.
Mai tarziu cat timp acesta este in sala de operati asistenti unuia dintre cei mai buni dr. se ocupa de alt pacient pe care tr sa il opereze.
Tu stai afara in fata usi de operatie in care era tatal tau si il strangi in brate pe Rm, il rogi cu lacrimi in ochii sa il opereze pe tatal tau chiar aca ar putea intra in probleme (nu erau destui dr.)
Intr un final lacrimile iti inuda fata , ii dai moneda de mai devreme lui si il rogi sa iti salveze tatal tau.
Dupa operatie (in timpul acesteia mai multi asistenti au incercat sa afle cine e dar au esuat)a iesit rapid din sala de operati si ti a dat un sarut pe frunde dupa o imbratisare calduroasa si un zambet simcer cat sa iti dea o stare de bn pt ca tatal tau este bn...

Sper sa va placa acest capitol mai ales lui GabrielaCsavlovits, mi ar place mult daca ti ai spune parerea in comentari pana data viitoare eu va 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

♡BTS One Shot♡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin