23.

22.9K 1.3K 218
                                    

Kedimi kafesine koyduktan sonra evden çıktık. Lili'de yanımızdaydı. Gözlüğümde.

Kapının önünde siyah bir araba duruyordu. Jungkook arabayı açıp şoför yerine bindi. Beni bekliyordu ama benim kaçasım vardı. Bana doğru olan camı yani Jungkook'un yanında ki koltuğun camını açtı. O konuşmadan ben konuştum.

Ben: Kaçmayı düşünüyorum.

Jungkook: Öyle bir şey yapmayı deneme. Ve gel şuraya.

Bu sefer kaçmayı düşünüyorum. O arabadan inesiye kadar kaçarım. Onlardanda kurtulurum. Bana vuran adamlarla kalamam. Ama önce elimdeki kedimi emniyete almam gerek. Arabanın arka kapısını açıp kediyi oraya koyduktan sonra kapıyı kapattım.

Ben: Kedime zarar verme.

Dedim ve tüm gücümle koşmaya başladım.

---------------

Jungkook'tan

Gece'yi önceden tanıyordum. Onun doktor olacağını da biliyordum. Onun hakkında bazı bilgileri biliyordum çünkü onun rahatsız eden adamla alakalı bir ilgisi var mı diye araştırma yapmıştık. Gece'yi kendi ameliyat doktorumuz olarak alacaktık. Kaçırıp sorgulamayacaktık ama onun beni bıçaklamasıyla ondan şüphelendim. Tek ben değil. Arkadaşlarımda şüphelendi. Bu yüzden onu sorguya almıştık. Biraz zorlayıp canını yaktık ama onun canının yanması umrumda bile değil.

Umrumda olan tek şey işim ve arkadaşlarım. Benim işim normal bir iş değil. Şu bildiğiniz mafyayız. Adamlarla iş birliği yapıyoruz. Silah alım satım işindeyiz. Silah alım satım şirketlerinin hepsinin üstündeyiz. Baya iyiyiz.

Hepimiz hiç bir zaman gülmüyoruz. Aslında bu işe başlarken herkese karşı gülüşümüzü gösteriyorduk ama işimiz ciddiliği istiyordu. Kendi aramızda gülüyoruz. Dışarıya asla gülmeyiz. Kim olursa olsun. Seviyordum  böyle olmayı ve işimi. Normalde de boş gülen bir insan değilim.

Gece gerçekten hiç bir şey bilmiyordu. O kadar yediği tokata karşı bir şey bilmiyorum demişti. Sadece sinir ediyordu. Zaten araştırdığımızda da bir şey çıkmamıştı. Kız suçsuzdu. Boşa dayak yememişti ama. Çok gıcık ve sinir bozucu. Çok inatçı. İnatçılığı yüzünden vurulmuştu. Salak işte. Aptal yerinde duramıyor. Ona kaç kere söyledim. Rahat durmasını. Ama gıcık ve ukala.

O bizim işimize yarayacağı için onu tutuyorduk. Ameliyatları yapacaktı. O gün ondan pasta yapmasını istedik çünkü genelde doktorların çok iyi pasta yaptığını duymuştum. Bizde onu denemeye karar verdik. Onu yapması için mutfağa götürdük ama o yapmadı direk olarak meyveleri yedi. Ona orda bir ders vermek için gitmiştim ama o dediğim şeyi yanlış anladı. Gülmemek için kendimi zor tuttum. Sonrada ağzıma çilek tıktı. Bu kız hiç uslanmayacak. Gıcık kız.

Bir kaç kere kaçmaya çalıştı ama başaramadı. Sonra partiye gittik. Onu neden getirdik anlamadım ama zaten bizle gelmedi. Önce zorluk çıkardı. Sonra da biz gittikten sonra gelmişti. Çok güzel olmuştu ama bu umrumda değildi. Sadece düşmanlarımızın dikkatini çekmemesini istiyordum. Bir süreye kadar bir şey olmadı. Ben başka bir masaya gidesiye kadar. Onu çağırdım ama beni duymayınca Jimin'e haber verip diğer masaya gittim. Bir süre sonra yanıma Jimin gilde katıldı. Ben Gece'yi tamamıyla unutmuştum. Uzun zamandır orda yalnız kalmıştı.

Ukala Mafya Bozuntusu /Jeon JungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin