Jag kommer döööö!!!!!

45 3 6
                                    

Jasons Perspektiv

Thalia hade kommit springande till vår stuga och sagt att det var möte i stora huset, igen. Det var det andra mötet på en dag. Jag reste mig ur sängen och började gå mot stora huset. På vägen dit såg jag Travis och Connor som för en gångs skull inte såg ut att planera något. Alla stugledare var på väg mot stora huset.

"Jason!" Bakom mig ropade någon på mig. Jag vände mig om och såg Piper komma springande mot mig.

"Pipes" sa jag "Varför är det ett till möte idag. Jag menar det förra slutade ju inte så bra." Jag ångrade genast att jag sagt det. piper tittade plågat ner i marken.

"Tror, tror du verkligen att han är död?" Viskade hon.

"Jag vet inte." Hon lutade sitt huvud mot min axel medans vi fortsatte gå."Om Thalia säger det så tror jag på det. Men jag vill inte att det ska vara så."

Jag satte mig mellan Leo och Piper och väntade på att alla skulle komma. I ett hörn satt Annabeth mellan Thalia och Rachel. Alla som satt där var i ordning: Jag, Piper, Will Solace, Nico, Travis och Connor, Lou Ellen, Butch, Katie, Rachel, Annabeth, Thalia, Clarisse, Pollux coh tre stycken som jag inte kände. Keiron kom in i rummet och alla tystnade.

"Vi har fått en ny profetia." Seriöst. Varför vad har vi gjort ödes gudinnorna egentligen. "Rachel?" Rachel reste sig besvärat och tog upp en lapp.

"Dem sju, jägaren och helaren ska leta,

Men det är en sak dem bör veta.

Fyra till kommer behövas för att göra

Vad som måste, Visdomen kommer föra.

En i taget kommer försvinna,

Men alla måste hittas om dem ska vinna.

Två myter ska hjälpas,

Om inte båda ska stjälpas." Jag hörde Pipers andetag mot min axel.

"Vad betyder det då?" Clarisse verkade inte särskilt glad över det.

"Ingen aning."Rachel rykte på axlarna. "Men det är tretton personer inblandade." Just då öppnades dörren till huset och in genom dörren kom...

"Reyna, Hazel och Frank. Vad bra att ni kom." Säger Rachel och ger Reyna ett papper med profetian på. Reyna rynkade pannan medan hon läste.
"Jag förstår in te vad ni behöver mig till då?" Frågade hon."Hazel och Frank tillhör dem sju så dem måste med. Men jag??" Keiron tog till orda igen:
"Dem som ska iväg på detta uppdrag är de sju, Annabeth, Jason, Piper, Frank, Leo, Hazel och Percy..." Plötsligt tystnade han. Jag tittade bort mot Annabeth som satt och stirrade ut i tomma intet. Vid Percys namn hade tårarna börjat rinna som vattenfall igen. "Jägaren och helaren är inte lika säkert. Men jägaren skulle kunna vara Thalia och helaren Will. Sen har vi dem fyra andra. Det är lite oklart om det är några från lägret eller om ni ska hitta dem på vägen."
"Om vi säger att de fyra kommer från lägret vilka är det då?" Pipers fråga var väntad men överraskade ändå många av oss.

Jaa, vilka kan det vara?
Vilka tycker ni? Dem behöver inte vara från lägret men dem behöver nämnas i PJO eller HoO.

Vilken är eran favorit bok i PJO och HoO??
Min är Striden om Olympen och Athenas tecken.

halvblod och trollkarlarTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang