•Bölüm 6•

3 1 0
                                    


⬜️OLIVIA'NIN AĞZINDAN⬜️

Uçak indiğinde kitabı bitirmiştim. Başım ağrıyordu hafiften. Klasik bir uçak yolculuğu belirtileri kendini göstermeye başlamıştı. Valizimi alıp havaalanından ayrıldım. Bir taksi döndürüp bana söylenen adresteki otele doğru yola koyuldum.

Herkesin aynı anda hareket edebilmesi için aynı otelde kalacaktık. İçimde bu etkinliğin hayatımın en güzel deneyimlerinden biri olacağına dair bir his vardı. Bu hissi bastıramıyor ve heyecanımı kesemiyordum. Şu an tek isteğim bilgisayarımdan izleyip bayıldığım insanları kanlı canlı görünce saçmalamaya başlamamaktı. Ki bu ihtimal sesli söylenince bile saçma geliyordu. Ben ve saçmalamamak? Hah!

Otele vardığımda görevliler valizime yardımcı olup onu odama çıkardılar. Ben ise giriş işlemlerini hallettikten sonra lobiye indim. Görünürde kimse yoktu daha. Koltuklardan köşedekini seçip oraya yerleştim. Diğerlerinin gelmesini beklerken anneme ve Emma'ya sağ sağlim vardığımı anlatan bir mesaj yolladım. Emma annemden farksızdı ama onun bu koruyucu tavrı en sevdiğim özelliklerinden biriydi. Bana gerçekten değer verdiğini hissediyordum böylece.

Yaklaşık bir on dakika bekledikten sonra içeriye Caspar girdi. Caspar Lee. Onun kanalını da takip ediyor ve ona bayılıyordum. Beni fark etmesiyle oturuşumu dikleştirdim. Kaşlarını çatıp yanıma oturdu. "Çıkaramadım ama?" dedi kafası karışmış bir yüz ifadesiyle. Ki normaldi, muhtemelen herkese kendimi ve kanalımı tek tek tanıtmak zorunda kalacaktım.

"Yeniyim ben, adım Olivia ama kanalım Liv's Journey. Belki duymuşsundur. Bu yıl ilk defa bir YouTube etkinliğine katılıyorum." dedim. Olivia'nın kısaltması olarak bana Liv de diyorlardı ama bazen ikisinin kullanılması problem yaratabiliyordu.

Çatık kaşları yumuşadı ve gülümsedi. "Evet duymuştum. Daha yeni bir milyona ulaştın sanırım. Tebrikler bu arada. Kanalın bayağı güzel." dedi beni süzerek. Bakışlarına gülüp "Teşekkür ederim." dedim utanarak. İltifat almaya alışkın değildim pek. YouTube olayıyla gelmişti.

Kolunu koltuğun sırt kısmına yaslayıp, "Sadece meraktan soruyorum, sevgilin vesaire var mı?" dedi. Lafına önce gülüp sonra durgunlaştım. Yeni aldatılmış birine bunu sormak muhtemelen iyi değildi.

"Var..." biraz duraksadım, "...dı.". Tüm bu ayrılma mevzusunu atlatmış gibi hissetsem de hala bahsi geçince bir yanım buruk kalıyordu.

"Eğer teselliye ihtiyacın varsa iki omzumda sana hep açık." dedi omzuna vurarak. Ve göz kırptı. Yakınıma gelmiş, bariz bir şekilde benimle flört ediyordu. Durgun halimden aninden uzaklaşıp güldüm. Videolarından çapkın olduğu anlaşılıyordu. Haksız değildim.

Ben onun lafına gülerken içeri iki kişi girdi. Tyler Oakley ve tanımadığım biri. Onlar da bizi görünce yanımıza geldiler. Tyler, "Kızı rahat bırak Caspar! Tatlım sen onu takma." dedi Caspar'a çıkışarak. Onun bu hali beni iyice güldürdü.

Kendimi tanıtmak için konuşacakken beni durdurup, "Ah biliyorum sen Oliviasın. Seni izliyordum ben. Bu arada 1 milyon için tebrikler." dedi Tyler. "Çok teşekkür ederim." dedim daha da utanarak. Beni tanıyor olma ihtimalini hiç düşünmemiştim.

Tyler'ın yanındaki kişinin adının Luke olduğunu ve sevgilisi olduğunu öğrendim. Tyler'ın eşcinsel olduğunu biliyordum fakat sevgilisiyle video atmadığından Luke'u hiç duymamıştım.

Onunla da tanıştıkan sonra içeri Zoe, Alfie ve Joe girdi. Alfie Zoe'nin sevgilisiydi ve uzun zamandır beraberlerdi. Onun da bir kanalı vardı hatta. Joe ise Zoe'nin erkek kardeşiydi. O da çoğu videosunda oluyordu. Oradan tanıyordum.

Zoe'yle tanıştığımız andan itibaren iyi anlaşmaya başlamıştık bile. Çok sıcak kanlı ve sevecendi. Onunda çok yakın olabilirdik. Alfie ve Joe diğerleriyle takılıyordu. Onlar çok ayrı muhteşem insanlardı. Hepsiyle tanıştığım için çok şanslı hissediyordum.

Yavaş yavaş hava kararmaya başlarken neredeyse herkes gelmişti. Tam olarak kimlerin geleceğini bilmediğimden kesin konuşamıyordum. Ama içten içe Jack'in gelmesini deli gibi istediğimin de farkındaydım. Bunu kendime itiraf etmekten çekiniyordum sadece.

Benim bunları düşündüğüm sırada içeri tanıdık bir yüz daha girdi. Finn Harries! Jack'in ikiz kardeşi Finny. O ve Jack arasındaki diyaloga bayılıyor ve ikisinin olduğu videoları tekrar tekrar izliyordum. Telefonumun fotoğraflar kısmından bahsetmek bile istemiyorum. Yakın zamanda galerimi temizlemeliydim.

Finni içeri gelirken arkasından da Jack gözüktü. Nefes nefeslerdi. Jack ile göz göze geldiğimde hayat birkaç saniyeliğine durdu sandım. Ki benim için durmuştu da. Ben ona bakakalmışken konuştu.

"Kusura bakmayın, uçak bayağı rötar yaptı da."

...................................

Yeeey! Artık işler Olivia için karmaşıklaşmaya başladı. Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Daha çok tanışma faslından oluşuyordu ama YouTuberları tanımayanlar vardır diye hikaye içinde bilgilendirmek istedim.

Not: Hikayese bahsettiğim ve YouTuberlarla ilgili olan her şey gerçek değil. Örneğin Luke. O benim uydurduğum bir karakter. Bunu dikkate alarak okumanızı tavsiye ederim. 💙

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My YouTube Love || @littlebitfangirl || TürkçeWhere stories live. Discover now