1

8 0 0
                                    

Jullie zullen het vast niet geloven als ik het zeg. Ik heb alles wat mijn hartje begeert. Ik heb super lieve ouders, een broer en mijn beste vriendin Pebbles, het liefste konijntje ooit. Ook heb ik een paar super leuke vriendinnen, maar populair ben ik niet. Ik woon in een leuk huis met een leuke kamer. Dus wat heb ik te klagen? 

Zou jij, nu je dit zo leest geloven dat ik depressief ben? Want ja, ik, Jessica White ben depressief. Noem me trouwens maar gewoon Jessie. Ik vind Jessica zo lang of zo.

Als je me op het eerste oog ziet als ik op school ben, zou je niet denken dat ik zo depressief ben. Als ik op school met vriendinnen ben loop ik altijd met een grote lach op mijn gezicht en ben ik de grappenmaker van de girlgang. Als ik alleen loop, loop ik of met mijn telefoon of met mijn hoofd naar beneden zodat ik niemand aan hoef te kijken. Ik ben 1 meter 69 en ik heb fel oranje haar en blauwe ogen. Ik vind mijn haar echt verschrikkelijk omdat ik net op een wortel lijk. Ik heb mijn haar weleens willen verven, maar toen werd mijn moeder echt heel erg boos omdat ze mijn haarkleur zo mooi vindt. Zij hoeft alleen niet rond te lopen met oranje haar. Het rare is dat ook verder niemand in mijn familie oranje haar heeft. Ik ben echt helemaal alleen.

Vandaag is de laatste dag van de vakantie en morgen moet ik dus weer naar school. Op school krijg ik dan weer de meest leuke verhalen te horen over de vakantie. Als ze mij vragen wat ik heb gedaan lieg ik altijd. Het enige wat ik doe als ik thuis ben is op bed liggen. Dan kijk ik films en series op Netflix die ik al 10 keer heb gezien of ik speur heel Youtube af naar leuke filmpjes. En zo spendeer ik mijn meeste dagen. Als ik naar school moet, sta ik rond half 7 op en ga ik rond 3 uur 's nachts slapen. Niet echt een goed ritme hé? Ik denk dat dit ook niet helpt tegen mijn depressie. Het wordt alleen maar erger door mijn slaaptekort. Mijn ouders denken dat het een fase is en dat het wel meevalt. In werkelijkheid is dit anders. Ik heb dit namelijk al 4 jaar lang en heel mijn rechter bovenbeen zit onder de littekens.

Maar goed, even terug naar het onderwerp school. Morgen dus. Ik heb gehoord dat er een nieuwe jongen in onze klas komt, maar ik weet niet zeker of het waar is. We hebben in de derde een keer onverwachts een nieuw meisje in de klas gekregen. Niemand uit onze klas wist er vanaf. Onze mentor was namelijk even vergeten dat er een nieuw iemand in de klas kwam. Ik ben dus erg benieuwd naar morgen. Misschien nou je verwachten omdat ik depressief ben, dat ik school verschrikkelijk vind, maar dat is dus niet. De toetsen en het leren (wat ik nooit doe) vind ik verschrikkelijk, maar dat vind bijna iedereen. Ik vind het gewoon gezellig op school met mijn vriendinnen. Het is altijd gezellig in de pauze en we hebben veel lol.

Maar goed, ik ga zo proberen te slapen.

Zal ik morgen de mysterieuze jongen zien? We zullen het zien.

No dreams, no changeWhere stories live. Discover now