TÜRK KIZININ KİLO VERME MÜCADELESİ

327 12 4
                                    

Merhaba canlarım kuzularım nasılsınız umarım iyi hissediyorsunuzdur ben biraz hüzünlüyüm çünkü yarın okul var.

Bugün ki konumuz biz Türk kızlarını can evinden vuran o malum konu,evet doğru KİLOLAR.

Eminim aranızda fiziğini beğenenler vardır ama beğenmeyenler ve amacı kilo vermek olanlar olarak daha kalabalığız bence.

Bu arada bu bölüm öyle,yok şu diyeti uygulayın yok bunu yapın tarzında bir bölüm değil, tamamen mizah amaçlı ve yalnız olmadığınızı hissettirmek size moral olmak için hazırlandı.

Mesela diyete başlamayı düşünüyorsunuz çok isteklisiniz her gün spor yapacaksınız kiloları vermek en büyük amacınız olmuş o an, diyete başlıyorsunuz daha ilk günden bir isteksizlik üzerinizde hakim olmaya başlıyor Aman seven böyle sevsin ya da Benim çok kilom yok ki gibi cümlelerle kendinizi diyeti bozmaya ikna ettikten sonra sonunda diyeti bozuyor ve anında pişman oluyorsunuz ve bu döngü böyle tekrar ediyor. Açıkçası bana aynen böyle oluyor ve umarım yalnız değilimdir.

Bir de şu var şuan aklıma geldi diyelim ki diyettesiniz ve arkadaşlarınız yanınızda abur cubur falan yiyor aralarından biri kanka ye biraz o kadar da abartma ya falan diyor sen de kanıp yiyorsun ve görev tamam,bir diyet daha bozuldu TEBRİKLER..

Bir de şöyle bir düşünce var seven böyle sevsin.E sen dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin e dışına vurulamayacağına göre tanıyıp ne ara aşık olacaksın haksız mıyım Allah aşkına hep kandırılıyoruz böyle inanmayın kızlar siz verin kilonuzu,nasıl iyi hissediyorsanız öyle olun.

Yani ben şahsen dışını beğenmediğim birinin içini merak etmiyorum biliyorum çok yanlış ama herkes böyle arkadaşlar inkar etmeyelim şimdi.

Ha bir de öküz gibi yiyip 34-36 beden olan arkadaşlar var. Where is the Adalet arkadaşlar.Ben su içsem yarıyor zaten.

Neyse şimdi ciddi konuşayım son olarak güzel bitirelim bölümü.

Eğer cidden kilolarınız canınızı sıkıyorsa ve cidden kilo vermek istiyorsanız mutlaka diyetisyene  gidin arkadaşlar.Eğer ideal kilonuzun 10-15 kilo üzerindeyseniz kesinlikle gidin,ha eğer 5-6 kilo fazlanız varsa bence evde de halledebilirsiniz.

Tamam biliyorum herkesin diyetisyene gidecek imkanları olmayabilir en azından devlet hastanelerindeki ücretsiz diyetisyenlere gidebilirsiniz her şeyin bir oluru vardır,kilo dermansız bir dert değil bunu bilin ve eğer çok canınızı sıkıyorsa hatırlayın,internetten Before-After fotoğraflarına bakın motive olun ve sizi üzen kilolardan bir an önce kurtulup sağlıklı ve mutlu biri olun.

Umarım bölümü okurken keyif almışsınızdır ve beğenmişsinizdir.

Hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın.

Oy vermeyi unutun arkadaşlar :D

Şaka şaka unutmayın tabi ki

Sizi Seviyorum...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 11, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin