...7. SINIF TAVSİYELERİ...

673 45 7
                                    

Merhaba kızlar nasılsınız,ben kötüyüm çünkü okulların açılmasına çook az kaldı ama bi yandan da seviniyorum ama çok azcık minnacık seviniyorum okul ortamı ve arkadaşlarımla görüşücem çünkü yoksa okulların açılmasına kim sevinir ki :D neyse yine çok ama çok uzattım ve asıl konuyu söylemeyi unuttum çenem çok düşüyo ya neyse,bu bölümde başlıkta da gördüğünüz gibi size 7. sınıf tavsiyeleri vericem (anlamamıştık zaten saol cnm) :D Ve her zaman söylediğim gibi bölümdeki tavsiyeler tamamen bana aittir alıntı değildir...

İlk olarak artık 7 oldunuz bunun ciddiyetini bi anlayın seneye TEOG sınavınız var ve sizin çalışmaya şimdiden başlamanız gerek bu sene genellikle en çok matematik dersiyle fen dersi biraz zor olabilir ama çalışana her şey kolay tabi özellikle matematik dersinin konularına dikkat edin bu sene matematikte ezberde yapıcaksınız o yüzden en başından ipleri elinize alın. KENDİ TECRÜBELERİMDEN BİLİYORUM.

İkincisi ise 7 oldum diye havalanmayın havanızı söndürürler :D bana olmuştu neyse bu konuya girmiyorum :D yani ben okulun en büyük 2. sınıfıyım ayık olun molun yok herkese eşit olarak davranın başınızı belaya sokmayın disiplinlik olanı okuldan atıyorlar.

Bir diğeri ise sınıf arkadaşlarınızla iyi anlaşın 1 sene sonra hepsiyle yollarınızı ayırıcaksınız o yüzden onlarla zamanınızı en iyi şekilde geçirin gereksiz yere saçma sapan kavgalar etmeyin onlarla koskoca 3 sene arkaşlığınız var sonuçta.

Bu biraz özel olucak ama lütfen kızlar erkek peşinde koşmayın sevgili hayalleri kurmayın siz sadece derslerinize odaklanın sonra gerçekten pişman oluyorsunuz her şey o ortaokulda ki yaptıklarınızla belirlenicek gidiceğiniz lise eğer kötü bi liseye giderseniz muhtemelen kötü alışkanlıklarda kazanırsınız eğitim hayatınız erkenden biter o yüzden siz sadece dersinizi çalışın büyüyünce zaten olucak o sevgili siz merak etmeyin illaki karşınıza iyi anlaştığınız biri çıkar yani daha bu yaşta salak salak insanlar yüzünden hayatınızı karartmayın umarım beni yanlış anlamamışsınızdır. 

SİZİ ÇOOOK ÇOOOK ÖPTÜM OYLAMAYI UNUTMAYIN EMEĞE SAYGI... :D

KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin