...Saç Kaynağı Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli...

452 15 7
                                    

Merhaba canlarım nasılsınız umarım her şey harika gidiyordur bana sorarsanız gayet güzel gidiyor.Son bir ayda hiç bölüm atmadım farkındayım ve bunun için gerçekten de çok özür diliyorum ama okul bitti biteli daha yeni kendime geliyorum ramazan vs yüzünden bayağı bir boşladım sizi farkındayım ama merak etmeyin yeni ve güzel bölümlerle bunu telafi edeceğim canlarım.Neyse ben yine çok uzattım direkt bölüme giriyorum o zaman.

Bu bölüm de çok tatlı bir takipçimin ricası üzerine:

  Saç kaynağı nasıl yapılır?

  Yaparken nelere dikkat edilmeli?

 Sorularına tavsiyeler vereceğim tabi ki bu bölümü yazarken bazı kaynaklardan yararlandım bu bilgileri sizin için topladım yararlandığım kaynakların linkini aşağı koyarım bir bakmak isterseniz gidip bakabilirsiniz.


İlk olarak Saçların Kalitesine,Saç Kaynağının Saç diplerine Basınç Yapmamasına,saç Diplerinin Parlamamasına,Saçın Cinsine göre saç Kullanılmasına özellikle,katlı Yapılan saç kaynaklarının Özel bir Teknikle Yapılmasına çok dikkat edilmeliymiş yani uzmanlar kaynağı evde kendi başınıza yapmamanızı öneriyor mutlaka bir kuaföre gitmelisiniz ve kaynağı profesyonel bir şekilde yaptırmalısınız yoksa saçınıza ve saç derinize çok büyük zararları olabilirmiş :D

Mesela bunun gibi

Saç kaynağının nasıl yapıldığını buraya yazmayacağım çünkü en sağlıklısı güvendiğiniz bir kuaföre yaptırmanız maazallah saçınıza kötü bir şey yaparsınız sonra çok üzülürsünüz siz üzülürseniz ben de üzülürüm o yüzden kendi başımıza kaynak yapmayalı...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Saç kaynağının nasıl yapıldığını buraya yazmayacağım çünkü en sağlıklısı güvendiğiniz bir kuaföre yaptırmanız maazallah saçınıza kötü bir şey yaparsınız sonra çok üzülürsünüz siz üzülürseniz ben de üzülürüm o yüzden kendi başımıza kaynak yapmayalım kızlar.

Bir diğer tavsiyem ise kaynağı yaptırdıktan sonraki kulanım için:

Kaynak boyanıp maşalanabilir mi?

Kaynak yaptırmadan önce kendi saçlarımıza nasıl işlemler yapıyorsak kaynaktan sonra da aynı işlemleri yapmamızda herhangi bir problem yok yani özgürsünüz ister düzleştirir ister boyarsınız hiç bir sıkıntı yok.

Diğer bir sorumuz ise:

Bir saç kaynağı kaç ay kullanılabilir?

Kaynak en fazla 18 ay kullanılabilir.

Şimdi ise kaynak fiyatlarına bakalım(biraz pahalı mı sanki?) :D

Kaynak sökme işlemi:50TL

Kaynak sökme-takma işlemi:150TL


Bölüm bu kadardı canlarım umarım beğenmiş sinizdir ben yazarken gerçekten çok eğlendim ve çok bilgilendim umarım size de faydası olur yararlandığım kaynakları aşağıya koyacağım isterseniz gidip bakabilirsiniz.

Yararlandığım siteler: http://kadinrehberi.blogcu.com/sac-kaynagi-yaptirirken-nelere-dikkat-edilmeli/6259594

http://metedemir1.blogcu.com/sac-kaynak-ile-ilgili-sorunlar/5661141

Oy vermeyi ve yorum atmayı unutmayın canlarım

instagram:https://www.instagram.com/yagmurcan00/



KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin