...OKULUN İLK GÜNÜ...

2.5K 75 22
                                    

Merhaba kızlar ilk bölümümde sizlere okulun ilk günüyle ilgili öneriler vereceğim.Maalesef okulların açılmasına 1 ay kadar bir süre kaldı bu yüzden size öneriler vermek istedim.                         

Okulun ilk günü her zaman ki halinizle okula gidin,öyle saç baş yapıp süslenmenize gerek yok.

Saçlarınızı at kuyruğu veya bir örgü modeli yada salık bir şekilde bırakıp gidebilirsiniz çünkü okulun ilk günü ve sadece kitaplarınızı alıp eve gideceksiniz,yani çok önemli bir şey yok.

Okulun ilk günü abiye veya tüllü ponponlu vs şeyler giymeyin çok abartılı olur ayrıca hiç rahat olmazsınız benim size tavsiyem ya tayt yada pantolon giyin tabi serbest izin veriliyorsa üstünüze ise bir tişört veya kazak giyin emin olun çok sade ve çok tatlı olacaksınız.

Ayakkabı olarak ise illa markalı ayakkabılar giymenize gerek yok,kendi ayakkabılarınızdan birini seçtiğiniz kıyafetlere göre giyebilirsiniz.

Okulun ilk günü heyecan yapmayın,özellikle okul değiştirenler kesinlikle heyecan yapmasın sizi yiycek değiller :D Eğer yeni bi ortama girecekseniz kesinlikle utangaçlık yapmayın,hemen kendinize arkadaş edinin böylelikle onlarda sizi sosyal ve dışa dönük biri olarak tanır.

Okulun ilk günü okul çantanızla gitmeyin,küçük bir sırt çantası taksanız yeter zaten kitapları poşetle veriyorlar.Kitapların yarısını çantanıza koyun ki poşet yarı yolda yırtılmasın.




KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin