...DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ...

731 44 9
                                    

Merhaba kızlar bu bölümde sizlere bazı ders çalışma tekniklerinden bahsedicem hazır okullar açılırken biraz bilgilenelim dimi :D bu arada okulların açılmasına tam 10 gün kaldı allahım öldürün beniii :D neyse umarım bölüm hoşunuza gider ve dahada önemlisi bilgiler işinize yarar UMARIM...

İlk olarak ders çalışacağınız ortamın sessiz olmasına özen gösterin bu sayede dikkatinizi tamamen derse verebilirsiniz ayrıca dersinizi yatakta yatarak değil masada oturarak çalışın yatakta çalışırken uykunuz gelebilir ve dikkatiniz dağılır bu yüzden napıyoruz masada ve sessiz bir yerde ders çalışıyoruz.

İkincisi ise ders çalışırken mutlaka başaracağınıza inanın ve kendinize bir hedef belirleyin mesela matematik sınavından 100 alıcam gibi ve buna inanın tabiki düzenli ders çalışın emin olun hedefinize ulaşırsınız.

Diğer önerim ise ders çalışırken sakız çiğneyin neden olduğunu bilmiyorum ama faydalıymış bi yerde duydum :D.

Bir diğeri ise mutlaka kaynak kitap alın ve ondan bolca soru çözün özellikle matematik sorusu bol çözün.

Son önerim ise ders çalışırken yada tekrar yaparken sesli bir şekilde çalışın yani bir metni sesli okuyun yada bir konu anlatımını emin olun kafanıza daha iyi girer.

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR KIZLAR BU BÖLÜM KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ KULLANDIĞIM VE İŞE YARAYAN TAKTİKLERDEN SİZE VERDİM OY VERMEYİ UNUTMAYIN EMEĞE SAYGI... :D  

KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin