...6. SINIF TAVSİYELERİ...

662 39 10
                                    

Merhaba kızlar ben yağmur bugün size 6. Sınıf tavsiyeleri vericem öncelikle bu bölümdeki tavsiyeler tamamen benim düşüncem ve alıntı değildir yani size güzel ve değişik bi bölüm yazmak için emek harcadım her zaman dediğim gibi EMEĞE SAYGI :)

İlk önce en önemlisinden başlamak istiyorum en önemli tavsiyem bu sene derslerinize sıkı çalışın çünkü 7 ve 8. Sınıfın temel konularını 6. Sınıfta vermeye başlıyorlar yani bu sene öğrendiklerinizin devamıda var yani en başından iyi anlamanız gerek. (Amma konuştum ha :D)

İkincisi ise öyle 6. Sınıf oldum diye havalanmayın 5 leri ezmeyin Zorba olmayın yani herkesle iyi geçinin ve arkadaşlarınızı iyi seçin ortaokulda arkadaş seçimi çok önemli kötü alışkanlığı olan insanlarla arkadaşlık etmeyin size zararı olur.

Bir diğeri ise asla küfür etmeyin her zaman söylüyorum bunu, küfür etmek bi halt deil öyle ben artık büyüdüm etsem nolcak demeyin siz küfür eden biriyle ne kadar arkadaş olmak isterseniz diğerleride size öyle yaklaşır arkadaşlık ilişkileriniz bozulur yani kısacası küfür argo kesinlikle konuşmayın çok ayıp :)

Sonuncusu ise öğretmenlerinizle iyi anlaşın onların gözde öğrencisi olun ki siz onlardan not dilenirken not versinler bu çok işe yarıyo ben çok kullandım bu numarayı sizede tavsiye ediyorum :)

KIZLAR BANA OY VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM HAYATIMDA İLK DEFA YAPTIĞIM BİR ŞEYİN BEĞENİLDİĞİNİ GÖRÜYÖRUM VE BU BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR HEPİNİZİ SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ :) :) :)

VE OY VERMEYİ UNUTMAYIN EMEĞE SAYGI...

KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin