...NASIL COOL OLUNUR...

1.2K 50 9
                                    

Merhaba kızlaar bu bölümümde size nasıl cool olunur cool olmak için nasıl davranılmalı yada nasıl giyinilmeli biraz bahsedicem bu sadece okul için değil normal hayat içinde bir bölüm bu arada kitabın adı okul tavsiyeleri yerine kızlara tavsiyeler olsa daha iyi olurmu acaba çünkü değiştirmeyi düşünüyorum böylelikle her alanda siz kızlara daha çok tavsiye verebilirim yoruma düşüncelerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.

İlk olarak her zaman dediğim gibi küfür etmeyin eğer küfür etmezseniz arkadaşlarınızın takdirini kazanırsınız veya küfür eden birine küfür etme derseniz sizi terbiyeli birisi olarak görürler ki herkes arkadaşı terbiyeli olsun ve küfür etmesin ister.

İkincisi ise kendinize bakın okula saçlarınızı taramadan dişinizi fırçalamadan gitmeyin ağzınız kokarsa yanınızda kimse kalmaz.

Bir diğeri ise herkesle iyi geçinin hiç kimseye kötü davranmayın ki bir şey olduğunda arkanızda olsunlar ve kesinlikle en yakın bir arkadaşınız olsun sırlarınız paylaşabileceğiniz güvenilir iyi biri.

Eğer birisi size bulaşır veya laf sokarsa sakın laf sokmaya çalışmayın sadece ona kötü bir bakış atın ve önünüze dönün cevap vermeyin onu takmayın bu onu sinir edecektir ve onu hiç tınlamadığınızı gösterecektir.


KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin