...15 TATİL...

543 31 1
                                    

Merhaba canlarım bildiğiniz üzere uzun zamandır bölüm atmıyordum bunun için sizden tekrardan özür diliyorum.

Evet,hepimiz bugün karnelerimizi aldık kimimiz sevindi,kimimiz üzüldü acısıyla tatlısıyla bir karne gününü daha arkamızda bıraktık.

Bu bölümde size 15 tatil de yapacaklarımdan ve size yapmanız da fayda olan bazı şeylerden bahsedeceğim.

  Dürüst olmak gerekirse ben ilk olarak biraz dinlenmeyi düşünüyorum 2 hafta da hocaların verdiği ödevlerle kaç gün dinlenilirse artık.Neyse ben taş çatlasın bi 3 olmadı 4 gün dinlenirim yani dinlenmekten kastım iyice böyle istemeyeceğim kadar dinlenmekten bahsediyorum.

Daha sonra ilk dönemi full baştan tekrar etmek istiyorum,yani çalışmak diyelim.Bu iş bir haftamı yer , yer ne ya,bitirir yani :D

Ondan sonra gıcık hocaların verdiği ödevleri bitirmek var oda 1 haftamı yer :D

Yani bize doğru düzgün dinlenecek zaman kalmıyor arkadaşlar ve bu benim sinirimi haddinden fazla bozuyor.Neyse bur da eğitim sistemini yargılamayayım... :D

Ya ben böyle saçmalıyorum ama size şunları söyleyeyim şu kısacık tatili arkadaşlarınızla,oyunla,ailenizle,varsa sevgilinizle geçirin :D Zaten ilk dönem çok afedersiniz ağzımıza ettiler,zaten hepimizi sınavlar oldukça yıprattı o yüzden şu kısacık tatillin keyfini sonuna kadar çıkarın yok testmiş,ödevmiş bunları geçin arkadaşlar azıcık kendinizi sevindirin ödüllendirin ne olacak sanki.

Bunu Hak Ettiniz Zaten...

Umarım bölümü beğenmiş keyifle okumuşsunuzdur canlarım... :D

Takip Etmeyi Unutma :D :D :D

 https://www.instagram.com/yagmurcan4781

KIZLARA TAVSİYELERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin