1

11 0 0
                                    

    Intr-o seara, un strain mi-a spus sa fiu atentă la cer. Mi-a povestit cum analiza stelele zi de zi, noapte de noapte, de cand era tânăr și incepuse a-mi spune cat de minunate pot fi unele dintre ele.
    Am avut curiozitatea sa ma uit pe cer, candva. Afară era o liniste cruntă. Sentimentul de singuratate isi facea prezenta. Nu e acea singuratate, cand constant in capul tau exista gandul ca nimeni nu este langa tine. E singuratatea de acum. Este momentul in care te simti singur in prezenta oamenilor. Am fost nevoită sa fac ceva sa imi schimb starea de spirit, deci am incercat sa am o vedere bună către cer și am inceput sa observ. Atunci a fost momentul in care am inteles.
    Nu toti oamenii au vieti fericite. Nu toti oamenii sunt perfecti, nu toti oamenii au un sens in viata si nu tot ce se intampla se intampla din cauza lor. Unele lucruri trebuie sa se intample. Un feeling care convinge fiinta sa actioneze exista, se numeste frică si se afla in fiecare dintre noi.
   Așa că spune-mi, ție de ce îți este frică? De ce incerci sa te protejezi? La ce te gandesti seara la ora 3 cand nu poti dormi? Ce ganduri iti strabat mintea? Care este partea drăguță din tine si cand se trezeste? Dar partea mai puțin drăguță? Cum ești tu, cand nu e nimeni langa tine?
 

  Despre mine nu sunt foarte multe lucruri de spus. Am multe frici. Am multe defecte. Am multe probleme. Raspund de fiecare actiune pe care o fac si suport fiecare consecință. Am multe parți bune. Am multe obiceiuri care ar putea ajuta lumea si de asemenea multe care ar putea-o inrautații.
Am multe părți rele. Pot fi cea mai nesimtita persoana pe care o stii si totusi cea mai drăguță.

    Am observat ca oamenii sunt foarte schimbatori. Ma intreb cum se simte sa cunosti cu adevarat pe cineva. Nu ma refer la a-i stii tot playlist-ul pe dinafara sau tipul de pește favorit, ma refer la persoană ca persoană.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Mar 07, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Some of usUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum