116

1.6K 125 6
                                    

Fandomok versenyzése:

Harry Potter: Neem kell több könyv! Nem kell több film! És ag egyjk kedvenc szereplőnk meghalt!

Csillagainkban a hiba: A kedvenc SZEREPLŐ? Szerencsések vagytok, ha ennyit mutattok fel 7 könyv alatt!

Éhezők Viadala: Meghalt szereplők? NE IS VERSENYEZZ VELÜNK! Meg nem a ti OTP párosotok szakadt szét és az egyik fél sem vesztette el az emlékeit! És emiatt is a legutolsó könyvig vagy filmig izgultunk!

Percy Jackson / Olimposz Hősei: MINDENKI KUSS! SZERENCSÉSEK VAGYTOK, HOGY JÓ FILMJEITEK VANNAK! TI AKARTOK AZ OTP-RŐL BESZÉLNI?! NOS A MIÉNK IS SZÉTSZAKADT ÉS A FIÚ IS ELVESZTETTE AZ EMLÉKEIT! NYOLC HÓNAPOT VÁRTUNK, HOGY MEGTUDJUK MI TÖRTÉNT VELE! MAJD MÉG ENNYIT, HOGY ÚJRA TALÁLKOZZANAK! AZTÁN A TARTASZORBA ZUHANTAK ÉS MEGINT EGY ÉV VOLT A KÖVETKEZŐ KÖNYVIG! ÉS KAPTUNK EGY TÖKÉLETES KARAKTERT AKINEK MEGHALT AZ ANYJA ÉS MAGÁT HIBÁZTATJA ÉS HETEDIK KERÉKNEK ÉRZI MAGÁT! A SZERELME EGY BÜVŐS SZIGETEN ÉL! EMELLETT AZ ELŐZŐ HÁBORÚBAN NAGYON SOKAN HALTAK MEG ÉS MINDNEK NAGYON SZÍVSZORÍTÓ HALÁLA VOLT! MEG PERSZE OTT VAN A TÖBBI KARAKTER IS! VAN AKINEK TÖBB, MINT HETVEN ÉV MARADT KI MAJD MEGHALT A NŐVÉRE! A FIÚ AKIT SZERETETT MÁSSAL VAN, DE SZERENCSÉRE NEKI IS LETT TÁRSA! SZÓVAL CSAK KUSSOLJATOK!

Többi fandom:....

Itt egy picike önreklám lesz! Csináltam egy könyves insta oldalt ugyanezen a néven(anna_the_bookgirl) és örülnék, ha benéznétek!

Percy Jackson EverythingWhere stories live. Discover now