69

1.9K 165 6
                                    




Leo nem tudott aludni. A gyengélkedő túlságosan fehér volt neki. Délután véletlen felrobbantotta az egyik robotot és a lökéshullám a falhoz vágta. Csak agyrázkódása lett, de Will ragszkodott hozzá, hogy itt maradjon éjszakára. Már éjfél is elmúlhatott, de ő csak forgolódott az ágyában. Jobb dolga lévén úgy döntött ital után néz hátha az segít elaludni. Kiskorában is voltak ilyen időszakai és akkor segített. Tudta, hogy van valahol egy konyha, de a pontos helyét nem tudta meghatározni. A legtöbb szoba üres volt és az egész épületben csend honolt. Leo pedig bolyongott az épületben. Mivel tíz perc után se találta meg a konyhát elindult vissza a szobájába. A csendet most kiáltozás törte meg. A mellette lévő szobából jött. Leo gondolkodás nélkül benyitott. Felkapcsolta a lámpát. Közelebb araszolt az ágyhoz. Kicsit illetlenek érezte, hogy valakit megles álmában. Eléggé meglepődött amikor Nicót találta az ágyban. Hádész fián már nem látszott a bronzedényben eltöltött idő és két hete már a saját kabinjába is visszatérhetet. Leo felfogni se tudta miért van most mégis itt.
-Ne! Kérem ne! - kiabálta a levegőbe.
Rémálma lehetett. Leo nem tudta, hogy ilyenkor hagyni kell őket vagy felkelteni.
-Hagyjon békén! - Nico elsápadt és teljesen izzadságban úszott az arca.
-Nico kelj fel! - rázta meg Leo.
-NE! - kiáltotta majd felpattantak a szemei.
Úgy nézett körbe, mint aki arra vár, hogy valami ráugrik a sötétből és magával viszi. Egész testében remegett.
-L-Leo... Mit  csinálsz itt? - kérdezte döbbenten. Nem akarta, hogy bárki ilyen állapotban lássa.
-Zajt hallottam és bejöttem megnézni mi az. Akarod, hogy szóljak Willnek?
-I-igen- egyezett bele Nico. Amint Leo kilépett a szobából a fiú nem tudott tovább uralkodni magán. Mostmár nemcsak az emlékek hatása miatt remegett, hanem a sírás miatt is. Pár perc múlva érzékelte, hogy nyílik az ajtó és valaki átöleli.
-Mostmár minden rendben lesz- ígéri neki Will.

Sziasztok! Ezzel a kis történettel szeretném megköszönni, hogy több mint 5000 megtekintés és több mint 1000 vote van a könyvecskémen. Imádlak titeket és boldog karácsonyt!

Percy Jackson EverythingWhere stories live. Discover now