Nem Teljes Rész

2K 89 35
                                    

Karácsonyra megkaptam a Kane Krónikák két részét és nem csalódtam! Mondjuk én maradok inkább görög félisten, de na. Meg azt, hogy milyen mesteri utalásokat rejt el

Manhattanben más problémák vannak. Más istenek. Az a legjobb, ha nem közösködünk velük-   A Vörös Piramis.

Átnéztem a folyó túlpartjára, Manhattan felé. Csodás látvány tárult elém. Amikor annak idején Sadei-vel megérkeztünk a brooklyni házba, Amos azt mondta, a mágusok igyekeznek távol tartani magukat Manhattantől. Állítólag ott más problémák voltak- akármit jelentsen ez. És néha, amikor a másik partot figyeltem, esküszöm, láttam dolgokat. Sadie kinevetett, de egyszer mintha egy repülő lovat pillantottam volna meg. Valószínűleg csak a ház bűvös védvonalai miatt támadtak különös látomásaim, de ez azért fura volt- Tűztrónus

Amúgy angolul sok olyan fanfictiont láttam ami összehozza a két világot. (ha van magyar leírnátok nekem a címét?) És ez nem csak a rajongók fejében fordult meg! Rick Riordan Son of Sobek című e-könyve pont erről szól!

 (ha van magyar leírnátok nekem a címét?) És ez nem csak a rajongók fejében fordult meg! Rick Riordan Son of Sobek című e-könyve pont erről szól!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megvan az összes magyar könyve😍+e-book Blood of Olympus

Percy Jackson EverythingWhere stories live. Discover now