Chapter 19

184 8 0
                                    

Emma POV:

*twee dagen later*

Ik ben super zenuwachtig. Ashton belde gister om te vertellen dat hij en de 3 idioten vandaag een interview hebben waar ze hun vriendin mee mogen nemen als ze die hebben. Ik mag dus mee en verder heeft niemand een relatie. Ik ben niet alleen zenuwachtig over mezelf maar ook over het feit dat Ashton, Calum, Michael en ik ervoor gaan zorgen dat Anne ook meekomt. We hebben geregeld dat Anne en ik samen naar de studio gaan en dat ik ga doen alsof ik een verrassing is en dat ik daarom Anne blinddoek. Best kinderachtig maar ik moet toch iets. Ashton, Calum en Michael gaan ervoor zorgen dat Luke nergens vanaf weet.

Een halfuurtje later is het dan eindelijk zover. Ik neem Anne geblinddoekt op mijn fiets mee want ik heb geen rijbewijs en met de bus is zo raar en de studio is maar tien minuten fietsen vanaf thuis. "Moet dit echt?" Vraagt Anne als ik de blinddoek bij haar om doe "Jep" lach ik.

Als we bij de studio zijn doe ik Anne oortjes in met muziek erop zodat ze niks kan horen. Ik loods haar mee naar binnen waar Ashton, Calum, Michael en Luke staan. Ik zie dat ze precies het zelfde hebben gedaan met Luke. Met z'n zessen lopen we naar de kamer waar het interview gaat gebeuren. Michael haalt Luke's oortjes uit zijn oren en de jongens lopen naar binnen. Ik doe het zelfde bij Anne en ik loods haar naar binnen. "Dames mag ik vragen wie jullie zijn?" Vraagt de interviewster "Ja hoor ik ben de vriendin van Ashton en dit is de toekomstige vriendin van Luke" zeg ik en Anne probeert me te slaan maar ze slaat mis, wat er erg grappig uitziet. Dan maak ik haar blinddoek los en Calum doet het zelfde bij Luke.

Doordat er niet genoeg plaats is op de bank zit ik bij Ashton op schoot en Anne op de schoot van Luke. Ze kijkt me boos aan maar volgens mij vindt ze het niet erg om bij Luke te zitten. "Dus jongens als ik het goed begrijp hebben alleen Ashton en Luke een vriendin?" Begint de interviewster. Voordat Anne en Luke kunnen protesteren antwoordt Ashton al "Ja dat klopt" zegt hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. "Nou eigenlijk is Anne mijn vriendin helemaal niet." Zegt Luke snel voordat iemand hem kan tegenhouden. Nu begrijpt de interviewster er helemaal niks meer van. "Anne vindt Luke leuk en dat wil ze niet toegeven en Luke vindt Anne leuk en dat wil hij ook niet toegeven." Leg ik uit en Anne en Luke sturen me een dodelijke blik toe. "Kunnen jullie iets over jezelf vertellen dames?" Vraagt de interviewster. "Oké. Ik ben Emma en ik ben 17 jaar, bijna 18." Zeg ik "En ik ben Anne. Ik ben ook 17" zegt Anne. "Dus jullie zijn beiden nog minderjarig?" Vraagt ze en we knikken. "En Ashton wat vind je ervan dat je een vriendin van 1 á 2 jaar jonger hebt?" Vraagt ze. "Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit en toen ik Emma voor het eerst zag dacht ik dat ze al boven de 18 was maar later vertelde ze me dat ze 17 was." Antwoordt Ashton en hij slaat zijn armen om me heen. Waarom is hij zo schattig? Ik ga nu bijna dood zo schattig is hij.

Er worden nog wat vragen gesteld en dan mogen we naar huis. Ik heb mijn ouders niet verteld dat ik naar een interview met Ashton was want dan zouden ze me echt vermoorden. Ik hoop dat ze dit interview nooit gaan zien of dat ze het pas gaan zien als ze het goed vinden van Ashton en ik.

....................................................................................................................................................................................

Hi, sorry dat dit einde zo raar is maar een eind aan een chapter maken is moeilijk omdat ik dan de hele tijd door blijf schrijven. Hierboven staat out of my limit.

Broken home ~ 5sos ~ (old)Where stories live. Discover now