Chapter 15

207 9 0
                                    

Emma POV:

*de volgende ochtend*

Het is maandag dus ik moet weer naar school. Ik heb er geen zin in maar het is minder erg omdat ik nu Anne weer als vriendin heb. We zitten nu samen aan een tafel in de hoek. "Maar Em, is er iets tussen jou en Ashton?" Vraagt Anne opeens "nee" zeg ik snel om van haar vraag af te zijn. "Maar je vindt hem wel leuk?" Vraagt ze en ik voel dat ik rood word "Ja, dus" grinnikt ze "Ashton vindt mij toch niet leuk" zeg ik en bij die gedachte word ik verdrietig. "Echt wel en anders loopt hij het leukste meisje van de wereld mis." En dan moeten we allebei keihard lachen. "Maar genoeg over mij en Ash. Hoe is het tussen jou en Luke?" Vraag ik. "Hoezo Luke en ik?" Vraagt ze niet begrijpend. "Nou je kijkt de hele tijd naar hem en hij praat de hele tijd met je." En ik wiebel met mijn wenkbrauwen maar het ziet er echt dom uit want Anne moet lacht me keihard uit.

Helaas gaat de bel voordat ze mijn vraag beantwoordt. Snel rent ze naar het lokaal waar we les hebben maar zo snel is ze niet van mij af. Tijdens de les blijf ik maar door vragen over Luke maar ze wil niks zeggen. Uiteindelijk laat ik een super schattige foto van Luke zien en dan zie ik een verliefde blik in haar ogen. "Ik wist het!" Gil ik omdat ik was vergeten dat we in de les zaten. "Emma wat wist je?" Vraagt de docent en ze kijkt me streng aan ik ga Anne niet verraden dus zeg ik "Dat is niet belangrijk mevrouw" ik hoor Anne opgelucht adem halen. "Oké, als het niet belangrijk is mogen jullie je gaan melden. Dus ja Anne jij ook." Zegt de docent streng en ze wijst naar de deur alsof we niet weten waar de deur is.

Na school fietsen Anne en ik samen naar mijn huis waar we huiswerk maken en eten. Of ja, dat horen we te doen maar we zitten elkaar uit te horen over Ashton en Luke. Ik ben heel blij dat Anne en ik weer vriendinnen zijn want dit heb ik zo gemist. Als Anne naar huis gaat is het al 10 uur s'avonds en ga ik slapen.

.......................................................................................................................................................................................

Hi, dit boek heeft meer dan 100 reads en het staat op #414 in fanficties! Sorry dat dit stukje een beetje kort is maar vanavond komt er nog een chapter online. Hier boven staat beside you

Broken home ~ 5sos ~ (old)Where stories live. Discover now