Chapter 14

224 7 0
                                    

Emma POV:

*de volgende ochtend*

Deze keer word ik niet wakker door Calum en Luke maar door Ashton. Hij aait zachtjes over mijn hoofd "Ash wat is er?" Vraag ik terwijl ik nog half slaap. "We gaan eten" zegt hij zacht. "Ik wil nog slapen" mompel ik en ik draai me om. Dan tilt Ashton me op en hij draagt me naar beneden ik gil nog "Ashton Fletcher Irwin, zet me neer" maar het werkt niet. Hij zet me op een stoel in de eetkamer neer. "Ah, daar is ze" lacht Calum. "We eten pannenkoeken" zegt Michael vrolijk "Pannenkoeken" gil ik en ik pak meteen een pannenkoek. "Doe maar rustig hoor" grinnikt Ashton maar ik negeer hem en ik ga vrolijk verder met eten.

Na het ontbijt gaat iedereen aankleden en even later zitten we weer op de bank. "Emma, vind je het goed als wij gaan oefenen voor de band. Het is hier thuis en je mag kijken en luisteren als je wil?" Vraagt Ashton "Ja, natuurlijk wil ik dat." En ik volg de jongens naar een ruimte waar allemaal instrumenten staan. De jongens beginnen met she looks so perfect en daarna komen ook nog heartbreak girl, disconnected, she's kinda hot, wherever you are en broken home. Bij broken home kan ik er niks aandoen maar ik begin te huilen. Ashton merkt het en komt naast me zitten en trekt me in een knuffel. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en begin zijn shirt nat te huilen. Michael, Calum en Luke zingen broken home nog af en dan komen ze bij ons staan. Geweldig dit. Nu ziet iedereen dat ik huil. "Waarom huil je Em?" Vraagt Ashton lief en ik flap het er in een keer uit "Mijn ouders maken steeds meer ruzie en straks gaan ze nog scheiden en door broken home moet ik daar aan denken" Dan geven de andere jongens me ook een knuffel en zitten we in een grote groepsknuffel en word ik geplet door 4 jongens. Daarna gaan ze verder met repeteren.

Na de repetitie moet ik naar huis omdat anders mijn ouders erachter komen dat ik niet thuis ben. De jongens brengen me met z'n vieren naar huis en als ik thuis aankom ben ik nog maar net op tijd want 5 minuten later komt mijn vader thuis. Ik doe net alsof het me interesseert wat hij heeft gedaan maar eigenlijk kan het me niks schelen.

Wanneer mijn moeder thuis komt zeg ik haar nog even gedag en ga ik snel naar boven. En ja hoor... Ik ben net weg en mijn ouders maken alweer ruzie. Ik hoor ze schreeuwen en gillen. Het gaat nog harder dan normaal en ik word er gek van!

.............................................................................................................................................................................................

Hi, hier boven staat Broken Home en dan de live versie omdat die zo mooi is. Op het begin zie je Ashton het podium aflopen en dat is echt zo zielig en je hoort gewoon de emotie in de stemmen van de Luke, Calum en Michael.

Broken home ~ 5sos ~ (old)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang