"SÖZLEŞME"

14 0 0
                                    

Bu olaydan nerdeyse 2 ay geçmişti .Usluca oyunlarımı sunuyordum oda ibnelik olsun diye beğenmiyordu.Havalar yeterice soğumuştu.Bu yüzden alış veriş yapmam lazımdı. Saate baktım 17.00 dı .İşten çıkma zamanım gelmişti.Şunla hala aynı odada iş yapıyorduk.

"Ben çıkıyorum. " dedim suratına bakmadan .Şirketten çıktım ve alışveriş mağzasına geldim.Öyle sap gibi geziyordum anca .Heh bu mağzaya girem bari dediğim mağzalardan bi bok çıkmıyordu.Cidden bu tasarımcıların işi neydi be.

Gözümü kestirdiğim bi mağzaya girdim .Birkaç kot pontolon ve sıcak tutacak kazakları alıp denemeye başladım çoğu hoşuma gitmişti.Bide deri mont alıp kasaya gittim.Ödemeye yapıp çıktım.

............

Eve ölmüş bi vaziyette geldim.Çok yorulmuştum.Hemen yeni aldıklarımı dolaba koyup mutfağa girip dünden kalma çorbayı ısıtıp yedim.Salona geçip kanalları karıştırdım ve tabi bir saat hiç bişi bulamadım rasgele bir kanalı pes ederek izledim.

Saate baktığımda uymam gerektiğini anladım.Yatağıma yatıp telefonumu şarja takıp uymaya çalıştım

Sabah uyandım artık alışkanlık olmuştu erken kalkmak.Bugün cumaydı yarın ise mal gibi yatmayı düşünüyordum.Yerimden kalkıp banyoya gidip hemen günlük işlerimi yaptım.Dolabın karşısına geçip karıştırmaya başladım.Dün aldığım boyfriend pantolonumu üstümüde beyaz boğazlı kazağımı giyip aynanın karşısına geçtim .Saçımı at kuruğu yapıp bir kaç makyaj yaptım. Çantamı alıp kapıya yöneldim Siyah nikelerimi giyip evden çıktım.

Aşağıya indiğimde arası görmemle beynime ateş etmişler gibi hissetim .Bu malın burda ne işi vardı ya.Göz göze geldiğimizde gülümsedi.Ney bana mı gülümsedi bu.

"Merin." adımı söyleyip işaret parmağıyla gel işareti yapıyordu.Sakin adımlarla yanına gittim.

"Günaydın" baygın bakışlarımı göndermekle meşgulken o ise bana bakmakla meşguldü

"Hadi bin bakalım." arasın başına bişi düşmüştü galiba işi gücü yokmuş gibi

"Ben tek giderim." dediğimde yanıma gelip kulağıma doğru eğildi

"Eğer binmezssen kovulursun." diyip elini belime koydu.Şimdi o eli alıp kırmak vardı ama o benim biricik patronumdu(!). Kapımı açıp beni çuvalmışım gibi fırlattığında bağırdım ama takmadı tabiki. Arabaya bindiğinde beraber şirkete gelmiştik.

İçeri girdiğimizde aynı odaya gittimiz için sesimiz çıkmıyordu.Bu neden böyle davranıyordu çok iyimserdi kesin bişi vardı. Filmlerde hep böyle olurdu erkek kıza tüm iyi yanını gösterip sonunu kötü bitirmesi ah şu filmler , diziler beni öldürcek.

Odaya girdiğimizde gerçi girememiştik çünkü benim biricik patronum bana yol vermemiş ilk kendi girmişti.Bende onun arkasından girip Kapıyı kapattım.

Benden çok çok çok kısa olan sandalyeme oturup iş başına koyuldu .Kulaklığımı takıp muzik açtım ve çalışmaya başladım.Boynum tutulmuştu nerdeyse . Kafamı kaldırıcakken birisinin kafasına çarptım

"Hay yapacağınız işin." diye bağırırken ayağa kalktım.Tabikide şaşırmadık arasdı.Bunun benim başımın üstünde ne yapıyordu.Ya bu buzdan kralken kendi krallığını yönetirken benim yanımdan ayrılmıyordu .

"Ne istiyordun aras?" diye sorduğumda yanımdaki sandalyeye oturdu .Gülüp ellerini birbirine sürttü

"Çok mu belli?"güldüm.Biliyordum işte çok akıllıyım ya

"Şimdi merin senden ufak bir şey istiyicem .Benimle evlenir misin?" duyduğum şeyle olduğum yere sabitlendim sanki

"Dur dur sakın heyecanlanıp kız triplerine girme .Sadece rol yapacaksın ... o kadar."

Ne saçmaladığının farkında değildi galiba .Ne rolunden bahsediyordu.

"Sence ben kabul eder miyim bi düşün aklını kullan.Bide kendine zeki diyorsun." yanına gidip oturdum .Ciddiymiş gibi onu dinledim

"Bak şöyle bi anlaşma yapıcaz sen benimle yalandan evleniceksin her şey yalan olucak sonra seni alıp annemlerin yanıya götürücem bir iki hafta orda kalıcaz.Yani anlıyacağın evcilik oynıycaz." diyip sözleşmeyi getirdi .Elime kalemi tutuşturdu

"Ben böyle bir şey asla yapmam.Senin amacın ne neden insanları kandırıyorsun?" gülüp masaya doğru eğildi.

"Amacım yok merin sadece rol yapıcaksın. Birkaç hafta köyde yaşıyacaksın sadece bu sen şını söyle yapıcak mısın ?" cevabımı bekliyordu

"Asla " demem yeterliydi dalga geçiyordu resmen.Ayağa kalkıp

"İyi sen bilirsin bundan sonra başına geleceklerden ben sorumlu değilim." diyip yanıma doğru geldi .Güldüm

"Pardon da ne yapabilirsin?"

"Deden hala seni arıyor merin seni bulmasını ister misin?" duyduklarımla buz kesildim .Bu dedemi nerden biliyordu .

"Sen beni tanıyorsun dalga geçmeyi bırak" diyip ayağa kaltım

"Ben seni çok iyi tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun. Şimdi deden seni çok özlemiştir istersen bi aramama bakar merin ya o boktan ailene geri dönersin yada anlaşmamızı yaparız karar senin." burumdan tütüyordum resmen . Elimden hiçbir şey gelmezdi beni öğrenmelerini istemiyordum .

"İyi getir imzayalım." yanıma gelip ikimizde imzaladık

"Yarına kadar bovulunu hazırla gidicez." başımı sallayarak yerime gittim şaka gibiydi.

EVET YENİ BÖLÜM ;))) NASIL BEĞENDİNİZ Mİ?

Vote ve yorumlarinizla devam edecek arkadaşlar hikâye

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 01, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

İKİ KARANLIK GÖLGEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin