"KAÇIRILMA"

17 2 0
                                    

  Cafeden çıkmış sakin sakin yürüyorum . Bu iştende istifa ettim sonum ne olur hiç bilmiyorum ."Merin" adımı duyduğumda otomatik olarak döndüm birisi zorla burnuma bişi koklatıyordu ve gerisi karanlık.

..........................

Aras ' ın ağzından ( Abileri)

 Sonunda merinide halletmiştim normalde  masadaki olaylara izin vermezdim ama o müdür malına oldukça gıcık kapıyordum o yüzden baya iyiydi. Zaten oraya merini halletmek için gelmiştim adamlarımın hepsini dövmüştü şaka gibiydi. Merak etmiştim bu kızda değişik şeyler vardı hayatını  araştırmıştım her adımını her dakikasını fotoğrafları vardı.

Takıntım olmuştu her bokun altından merin ismini duyduğumda cinnet geçiresim geliyordu.Ama şuan elimdeydi . Adamlarıma bağlatmıştım ve bu evden defolup gitmelerini söylemiştim  ve öyle oldu . Üstüme spor kıyafetlerimi giyip depoya gittim  .Hala baygındı  bunu böyle savunmasız görmek  beni mutlu ediyordu.Gözlerini yavaş yavaş açmaya çalışıyordu.

Gözlerini açtığında benimle buluştu .Kocaman açıldı gözleri gülümseyip orta parmağımı gösterdim.Sinirlendiğinde dişlerini sıkıyordu şuanda öyle olmuştu şuan hiçbir kızın vermediği zevki veriyordu bana .

"Bırak lan beni." dediğinde dahada rahatlıyordum. Onun acı çekmesinden mutlu oluyordum. Her bokun altından bu kızın çıkması bana baya pahalıya patlamıştı kaç adamımı hastanelik etmiş namımı düşürmüştü."Kimsin be sen ? Bırak beni bak cidden çok kötü olur ." dediğinde işte kahkahamı bastım.

"Ben senin adım atışını dahi bilirken hatta daha doğrusu sen kendini bilmezken ben seni biliyordum şimdi kes sesini yoksa canın acır haberin olsun."dedim gözlerinden bıraksalar alev çıkıcaktı"Sıkıyorsa canımı acıt hadı acıt bırak beni diyorum sana bak kıyamet kopar ." dediği doğruydu ama  umrumda dahi değildi. Yanına yaklaşıp saçlarından çektim. Kız inlemiyordu bile "Şimdi ilk olarak  benden özür diliyceksin anladınmı?" diye bağırdımda sıçramıştı canı acımıyordu belkide ama korkmuştu.

"Ben sizin gibi ibnelerden özür dilemem " dediğinde dahada çektim şaçını . "Çöz ellerimi teke tek kapışalım yer misin ?" dediğinde benim yencemi bilmiyordu ezik bende kabul ettim. Elleri moraramıştı  yanına gidip ellerini tuttum cidden mosmor olmuştu ah necat piçi kız seni dövdü diye ipleri sıkı bağlamıştı."Bırak be "diye ellerini çekmeye çalıştı ama izin vermedim .Depodan çıkarıp yukarı çıkardım .Bu kızı evime alıcamı hiç düşünmezdim ama olan oldu .

Asansörden inip kapı açıldı gel

İKİ KARANLIK GÖLGEWhere stories live. Discover now