"KÜÇÜK"

11 2 0
                                    

  İlk defa utanmıştım bana göre değildi bu süslü püslü olmak .Ne güzel  spor ayakabılarım olması gerekirken kocaman topuklu ayakkabılarım vardı .Hele bu elbiseden hiç bahsetmiyorum.İşte bu olay olduktan sonra  toplantıya girdik çıktık ve şuan evdeydim .

Banyodan  çıkmış yemek yapma telaşındaydım .Bu sefer çok uğraşmadım direk bir yumurta yaptım yedim.Çok kırılmıştım üzülmüştüm ve bunlar beni yormuştu . Telefonumu alıp yatağın içine girdim .Sosyal medyalara bir kaç dakika göz gezdirdim.

Aklıma dank etti bi iki dakika arasın instragamına girsem baksam ne olurduki .HİÇBİRŞEY.Hemen baktım adını yazdım it hemen çıktı zaten.Yuhunuz artık bu ne la ooo oha yuh tövbe tamam .Biz kızlar böyle fotoğraf  çekinsek adımız belli oruspu .

Fotoğraflarına baktım hep ego tavandı .En son olarak  köpek vardı yanında ama çok tatlıı yoh sakın yanlış anlamayın köpek çok tatlı .Biraz büyütüyüm die yanlışıkla kalp oldu .Yataktan  bir anda sıçradım .Nalet olsun be hemen geri aldım kalbimi.

Ve uyku saati

Sabah erkenden uyanmıştım .Bu sefer telaş yoktu herşey çok sakindi.Hemengri yırtık kot pantolonumu ve üstümede  beyaz tişört giydim.Saçımıda iki yandan mısır örgüsü yoktu çok az derecede makyaj da ve oldu.

Sırt çantamıda önemli notları aldım ve evden çıktım.

.........................

Şirkete geldiğimde ne yapacağımı bilemedim kendi odammı arasın odası mı? 

"Peşime düş baş belası." aras önüme geçmiş yürüyordu bende arkasından yürüdüm.Onun odasına geldiğimde ortalık çok değişikti  bana küçük çocukların oynadığı ev yapmıştı bide  çalışma masası her şey küçücüktü. 

"Senin gibiler dimi ." narince sırıtıyordu beni şuan gömseler yeriydi

"Hangi alanda patronum." dedim gülümseyerek

"Pardon merin sesin gelmiyor eğilmem gerek galiba .He şimdi söyle bakalım." dedi piç smile yaparak boyum kısa değildi onlar çok uzundu be.

"Komik mi?Hani komikse  beraber gülelim ne dersin?" şuan ona iğrenç bakışlarımı gönderiyordum

"Tamam fazla oldu kabul." diyip yerine geçti .Onun her şeyi büyükken benim neden her şeyim küçüktü.Yerime geçtim yinede malesefki şirindi burası pembe felan ama neyse sonra hallederim.

Bilgiseyarımı açtığımda arasın fotoğrafı çıktı .Bi an çığlıkla yere düştüm.Olum zaten sandalye küçüktü.

"Ne oldu ?" diyerek telaşla yanıma geldi .Ona bu ne der gibi baktım güldü "Ben işte ne güzel " 

Yerime geçip çalışmaya başladım iyiki kulaklığımsız bir yere gitmiyordum yoksa işim fena.

Odaya giren çıkan belli olmuyordu .Ne tesadüfkü hepsi kız be .Sonunda yapmam gerektiklerini yapıp kulaklığımı çıkardım .Arasa bakmak için perdeyi sıyırdım. Kızıl yelloz arasa yavşıyordu .Ayağa kalkıp arasın yanına  gittim. 

"Aaa sen burda mıydın?" diyen kızıl yelloza  orta parmağımı  gösterdim .Kız  bozulsada  sesini çıkarmadı .

"İndircen mi o orta parmağını aras beyciğimiz belki rahatsız oluyor ." Allahım sana geliyorum bu ses tonu ne böyle bu ne ya 

"İndirmiycem." dedim onun taklidini yaparak arasa hiç bakmıyordum zaten.

"Seni parçalarım biliyor musun?" kızıl yelloz ne cesaretli çıktı be .Kahkaha atmaya başladım .

"Hadi be  cidden mi.Hadi parçalasa beni." kız arasa baktı sanki  bir işaret bekliyormuş gibi

"Gel bakalım cüce." yanıma gelip elini kaldırdıki o elini alıp ters çevirdim.Odada kızın çığlıkları yankınırken aras "Aferim küçük aferim." diyip bizi ayırdı.

Kiz ağlaya ağlaya odadan çıktı

"Bana küçük deme." dedim sitem ederek.Yanıma gelip "Ama doğrular bu tek eksik var sadece " dedi 'hıh' diye tiksinici ses çıktı ağzımdan 

"Eksik şey mi ?Boyum felan diyceksen işim olmaz.Ama adam dövme diyorsan ta kendisiyim." dahada yaklaştı yanıma galiba uzaktan sevgili gibi duruyorduk.Ellerini belime koydu.

"Eksik senin küçük olman değil. Benim küçüğüm olmaman." 


EVET ARKADAŞLAR BU BÖLÜMDE GÜZELDİ İYİ OKUMALAR:====))))))

İKİ KARANLIK GÖLGEWhere stories live. Discover now