"Kurtuldum"

18 2 0
                                    

         Dediği şeyle kendime gelememekteydim "Üst katta odan var artık burda kalıcaksın gerekirse beni koruycasın .Anladın mı?  Kimseyle iletişime geçmiyceksin merin bi duyuyum seni gebertirim." dedim ve herşeyiyle tamamdı. Yavaş yavaş bana  gelecekti.

......................

Merin' in ağzından

 2 gündür burdaydım ve çatlamak üzereydim şaka gibi buraya zorla getirirmiş tehdittlere burdaydım .Hapis gibi yaşıyordum kapıdan hizmetçiler yemek verip kaybolıyorlardı ben merindim duramazdım .Pencereleri kapatmış odama kilit vurmuştu .Kendime engel koyulunca cinnet geçirmeme neden oluyordu.

Bu aras mıdır nedir beni nerden tanıyordu hiçbişiyi bilmiyordum.Zaten getirdikleri yemekleri felanda yemiyordum.Zayıflamışyım galiba zaten çokta kilom yoktu.Aynanın karşısına geçip kendime baktım  bileklerim morarmış  , üstüm başım yırtılmış eski gibiydim tamamen eskimiş  eski façaladığım yerler kabarmıştı. İki gün iki günde bu hala gelmiştim . Sinirlimiydim? Oda adam karşıma çıksa belasına kadar bitirecektim.

Tüm gücümle "Çıkar lan beni bunlar !"  diye bağırdım sesim bile kısılmıştı.Bi hastalık gibiydi önüme engel konulması ve o hastalık çok şeyleere neden oluyordu.

"Şşşşt uslu kız ol bakalım." diye kahkaha attı  tanımadığım ses .Aralarında fısıltılaşıyorladı kedin o aras denilen ibnenin arkadaşlarıydı. "Alo abi kız kendine geldi galiba." dedi tanımadığım ses bişiler konuşıyorlardı telefonda bende dinlemeye çalışıyordum.

"Uslu kız olmassan senin canını acıtırız .Haberin olsun şımarık." dedi kapıyı yumruklamaya başladım ama ne çara "Abim geliyor fıstık bakalım ne halt yiyceksin?" ayak sesleri burdan gittiklerine   kanıttın. Kaçmam lazımdı burdan yoksa kendime zarar vermeye devam edicektim .

Tırnaklarımı avuçlarıma geçirdim.Kanlar dahada şiddetlendi .Aynanın karşısına oturmuş kendime bakıyordum. Kapı açılma sesi geldi o tarafa bakmadım bile sadece aynanın karşısında kendime bakıyordum.Ben annesi ve babası tarafından rededilmiş bir kızdım. Aras benim yakamdan tutup yerden kaldırdı cidden hiç halim yoktu .

"Gerizekalı sen varsa sen aklı yerinde olmayan şımarık bir kızsın ." diyip yere fırlattı. "Peki canım acıdımı? Hayır canımı acımıyordu acıtamıyorladı.

Gülmeye başladım "Hadi ya  cidden şımarık mıyım?" dedim yerden kalkıp odadan çıkmak için hamle yaparken kolum tuttu.

"Sana ne demiştim burdasın artık burda." dedi kolumu daha mümkünmüş gibi dahada tuttu.Artık burdan kurtulmam lazımdı belindeki silahı görüp ona göre hamleler yapmaya başladım.

Dibine girdim  onu kendinden çıkarırsam silaha ulaşabilirdim .Nefes alışverişi hızlanmıştı ellimi dudaklarına götürdüm. Gözleri dudaklarıma  yoğundu .Dahada yaklaştım nerdeyse dudaklarımız   birbirini bulacaktı .Ve o an silahı  belinden çektim bana şaşkın biçimde bakıyordu.

"Ne oldu üzüldün mü Aras. Şimdi burdan beni çıkarmassan hepinizi cehanneme götürürüm." dedim başıyla onayladı onu önüme alarak yürütüyordum . Kapıya geldiğimizde korumaları çıktı karşıma hepsinin silahı bana dönüktü.

"İndirin lan silahları." dediğinde şaşırsamda kapıyı açtırttım Ön kapıyıda açtırttım."Eğer beni takip edersen aras sonun kötü olur." diye koşmaya başladım .Kaçmıştım işte otobana  geldiğimde  gelen aralara baktım  sağ sol yaptım ama kimse durmadı yürümeye tercih ettim.Karşıya geçecekken bir araba frene bastı .Kokmuştum adam ın mavi gözleri korkmuş  biçimdeydi kolumdan tuttu.

"İyi misiniz? Şey b-b-ben çok ö-özür dilerim." dedi sesi çok korkmuştu . "İyiyim  bırak beni ." dedim .Çocuk bana çarpmamıştı bile çok  narindi "Senin gibi bi kızın bu halde burda ne işi var?" dedi boyu tahminen 1.85 di yukarı doğru kafamı  kaldırdım "Ben iyiyim bana çarpmadın bile ." dedim "Peki anladım sertsin peki seni evine bırakıyım belli kaybolmuşssun." 

"İşte buna hayır diyemem" diyip güldüm .Oda güldü dişinde pircing vardı çok tatlı dursada bugünlük yeterdi .Yolu tarif edip gözlerimi dinlendirmek niyetiyle gözlerimi kapattım


İKİ KARANLIK GÖLGEWhere stories live. Discover now