"PATRON"

22 2 2
                                    

Sabah erkenden kaktım .Gerçekten çok heyecanlıydım.Hemen yataktan kalkıp banyoya girdim .Eli yüzümü güzelce yıkayıp saçımı düzleştirmeye başladım.

Saçımda halolduktan sonra dolabın karşısına geçtim .Eee ben ne giycektim hep günlük giysilerim vardı .Beynime kan gitmemeye başladı .Offff acil bişi bulmam lazım "Ecem" diye tüm gücümle bağırdım .

Üst komşum ecem süslü pakizenin tekidir. Kapınım yumruklanmaya başlayınca kapıyı açtım. Korkmuş biçimde bana bakıyordu .

"La kızım bişi mi oldu merin ben sensin yapamam öldün mü?" uykulu olduğu her haliyle belli oluyordu.

"Sakin bişi yok .Bana adam akılı üst baş ver kızım .İş için." dedim oda "Seni gebertirim göt bu muydu yani kalbim götümle yarıştı be." ikimizde gülüşürken sustuk .Mukattes teyzeye bu saate kimse yakalanmak istemezdi.

Birlikte ecemin evine geldik ."Şimdi kizim açık var saçık var mini var al babam al." ona ciddi misin bakışlarımı gönderdim. "Ece bak oyalama beni ver bişi giyiyim be." artık zamanım daralıyordu .Dolabından ( multide var) toz pembe etek ve yarım üst vermişti .Güzeldi ama çok açıktı be.

"Ben bunları mı giyim ?" dedim hiç agzını açmadan beni giyindirdi "Lan mal çekiştirme." canım açıyordu ve sonunda giymiştim .Cidden güzel olmuştum makyajımıda abartmadan yaptığımda kendi evime geldim parfummümü sıkıp evden çıktım.

Bana mesaj atılan yere aldım .Her zaman sağ ayakla girerdim şans getirsin diye. E ben nerden bulcam kocaman şirket be tamam sakin merin. "Pardon ben yeni işe alınan sekteterimde ne-" " Çok gevezeleri sevmem beni takip et ." dedi

Kendimi nasıl sıktığımı bir zamandan sonra bende bıraktım. Dişlerimi sıkıyordum ellerimide yumruk yapmıştım. Şşsst merin bu iş sana hayırlı olucak evet , tamam. Kadını takip ettim." Burayı kendin düzenlersin canısı ben sana yardım ederim iş konusunda " dedi çok bilmiş sarşın yelloz ."Ben gidiyorum ." diyip odadan çıktı

Evet ilk resmi odamla yanız kalmıştım kutuyu yerleştirdim .Birkaç yeri düzenledim ve tamamdı. Şuan sebebsiz yere mutluydum. Koltuğa oturdum bilgiseyarı açtım. Telefon çaldığında açtım .

"Hemen odama gel." diyip kapattı iyide bu kimdiki ? Olduğum yerde kaldım korktum. Hemen atılmak istemiyordum. Şarışın yellozu bulmam lazımdı. Hemen aramaya başladım .Koskoca şirkette koşuyordum.Heh buldum olum seni. "Sarışın yelloz" diye bağırdığımda gözler bana döndü.

Ya merin saygılı olmazssan böle olur aferim sana. Sus bi içses sus . "Bana mı dedin yeni?" kafamı salladım "Ne var ?" dedi kolundan tutum nazikçe "Sana bişi demem lazım " dedim başıyla onayladı "Şimdi ben odamda oturuyordum telefon çaldı bende açtım dediki ' Hemen odama gel' bu kim biliyor musun?" dedim

Gözleri açılmıştı bir kaç dakika kendine gelemesede gülümsedi "Önemli birisi değildir ." dedi inanmayan gözlerle ona baktım "Bişi biliyorsun " dedim güldü "Evet biliyorum ve bu seni ilgilendirmez. " diyip yanımdan gitti.

Ellerimden sıvı şey yere aktığını gördüm .Bide ellerime baktım kan olmuştu.Benim sabır etmeyi öğrenmem lazımdı . Teolet bulup girdim ellerimi yıkadım .Büyük ihtimal ben buralarda çok yüzemezdim iki güne kovulurdum.

Ellerimi kuruttuktan sonra odama doğru yürüdüm. "Lan ! Benim buraya daha kaç sekteter almam gerekecek ?" bir anırma sesi duyduğumda kafamı oraya çevirim. "Kim lan yeni sekteter?"

Bugün herkez benim sınırımı aşıyordu.Allah'ım sen beni neyle sınıyorsun. Daha dayanamayarak sesin pardon anırmanın geldiği yere gittim. "Bak yeni sekteter ya sen çıkarsın karşıma yada ben seni işten çıkartırım."

Büyük nefes çekerek "Benim " diye bağırdım bugünlük bu kadar sabretmem yeterdi. Bana döndü .B- bi dakika bu ş- şey ARAS? Bunun burda ne işi var ya bana baktığında aynı şeyleri düşündüğünün farkındaydım. Karşısında yine dimdik duran ben bu sefer ben onu bulmuştum.

"Sen mi?" diyip güldü bende alaycı bakışlarımı ona gönderdim "Sen anca insanları dövmezmiydin ya?" diye sordu dişlerimi hala sıkıyordum "Tamam tamam sadece ikimizin arasında aa olmasını isterdim ama bütün şirket bunu duydu." diyip kahkaha atmaya başladı

Bunda ne olabilirdiki veya yargılanacak ne olabilirdi . Ben bu lafın altında kalmazdım ama şükretsin sadece çalışanıyım. "Ne oldu merin sadece susuyorsun .Patronum diye mi vay senin annen saygıyı öğretmişmiydi? Veya şöyle soruyum senin bi ailen bile yokken saygıyı nerden öğrendin?" dedi yanıma gelmişti

Damarıma basmıştı gözlerimi açtım.Nefesimi içime çekip bıraktım "Aaa aras bunu diyen sen misin ?Her gece milyonlarca kızı aynı anda idare ederken aynı zamanda onlara para yatırırken sen mi saygılı oluyorsun? " dedim sinilernmişti herkez bizi meraklı melahat gibi izliyordu "Had-" sözünü kestim "Hatta bi ailen bile varken sana saygıyı öğretmedilermi ? Aras bey ."

Gözlerimin içine bakıyordu sinilirlenmişti belli "İşten atılmak ister misin bakalım merin KOÇYİĞİT?" diye sordu herkesin ağzında ' oha KOÇYİĞİT ailesindenmiş yuh ' gibi söylentileri duyuyordum. Aynı zamandada işimden atılmak istemiyordum.

"Patron olan siz değil misiniz?Atanda alanda sizsiniz karar sizin " diyip odama girdip çantamı alıp şirketten çıktım. Kesin atılacaktım ama sadece bi siktir çekmem yeterli oldu .

Evet arkadaşlar yeni bölüm geldi votelerinizi beklerim ;))))))

Takipte kalın :)))

İKİ KARANLIK GÖLGEWhere stories live. Discover now