"Mahallem"

26 3 0
                                    

Yine ailecek sofrada oturuyoduk .Yine bir sogukluk ve sadece çatal sesleri tabikide şaşırmıyordum alışmıştım.Ben merin koçyiğit 19 yaşındayım .Koçyiğit holdinginin velihattı.Tek çocuğum ve annem babam bundan çok şikayetçiler neymiş çok şımarıkmışım .Komik gelsende öyle değildim

"Merin artık kendine gelmelisin sana son uyarım." babama baktığımda çatalı tüm hükmüyle sıkıyordu annem ise kaşlarını çatmış bana bakıyordu. "Pardon ama ben ne yapmışım?" annem ve babam gülmeye başladılar. "Bak bana tek hücreli sana kızım demekten utanıyorum ya artık bu ailede yaşayamassın bitti." annemin pardon beni reddeden kadına baktığımda sinir sinirli bana bakıyordu.

"Merin her ay sana yüklü bir miktar yatırıcam bu yüzden şimdi bu evden defol git ayrı zamanda bizide unut."

Cidden de öyle oldu o gün bastım gittim evden zaten benim bunlar başıma gelicekti.O yüzden her ay bankada para biriktiriyordum .Peki mutsuzmuyum? Hayır mutluyum onlarsız her günüm cennet ama dedem burda olsaydı onları pata küte döverdi .Saate baktığımda 19.35 idi bende artık bilgiseyar oynamamam geretiğini anladım ve mutfağa girdim .Buzdolabını açtığımda hiçbir şey yoktu.Masadan parayı alıp evden çıktım.Kuytu mahallemde kızlar hep oruspuydu .Kerane doluydu buralar her adımda bir adımda kendini erkeklere beğendirme çabalarında olan kadınları gördükçe onlara ezik bakışlarımı atıyordum. Bakkala geldiğimde selami abiye selam verdim nerdeyse 8 aydır bu mahallede olduğumda herkesi tanımış oldum.Ekmeği alcakken dışarda silah sesi duyduyuldu.

Yine kavga vardı anlaşılan selami abiyle bir çekirdek alıp oturduk bu sokak hep böyleydi."Lan seni sikerim oruspu çocuğu. " diyerek birbirlerine girdiler elalem ayırmaya fln çalışmıyordu. Biz hep izleyen taraftık. "Bak merin şu uzun gavat varya kızım o kesin şurdaki kıza yavşamıştır." dediğinde güldüm "Yoh selami abi kızın bir şuçu yok gibi la baksana oğlanlarda bi sıkıntı var." dediğimde iyice gözlemledik

Cİdden bunlar maldı nerelere vurulacak bilmiyorlardı hepimiz sıkılmıştık biraz eğlenceye dönüştürek ne olurduki. Ayağa kalktığımda selami abi beni tekrar oturttu "Merin bu ciddi galiba bulaşma kızım." dedi ona inanamayan gözlerler baktım .15 yıldır profesör dövüşcüydüm . Ayağa kalktıp olayın yanına gittim ikisininde ortasına geçip ayırdım . "Yeter la çok sıkıcısınız defolun gidin evinize be ." dediğimde ikiside gülmeye başladı ." Sen kimsin aa dur ben söyleyim oruspu felan mısın sen ?Abimiz bu yaptığını görse seni gebertir." dedi takım elbiseli çocuk.

"Abiniz kim la ? Asıl siz bi kendinize gelin bu mahallede kaç aile var lan görmüyor musun korkuyorlar .Gidin başka mahallede yapın kavganızı." dediğimde takım elbiseli çocuk ne ayaksa benim yanıma geldi .Bu ne ayaksa o dövüşmüyordu bile ztn her ayırdığımda bu ibneyle konuşuyordum.

"Bak kızım seni burda gebertirim biliyor musun? Ben senin gibilerin ne ayak olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden bas git." artık dayanamadım ve hamlelerimi yaptım yumruğumu attım.Galiba bu hareketimi beklemiyordu . Çünkü şuan yerdeydi bende hazır zaman yakalamışken ayağımı başıma bastırdım ."Ulan sizin gibi ibneler hep kızları küçümsüyorlar .Ne oldu .?Ama bişi diycem yere çok yakıştın be ." diyip bakkala girdim hazım olan şeylerimi alıp evime gittim.

İKİ KARANLIK GÖLGEWhere stories live. Discover now