10. Bittet av Anneli96

1K 42 0
                                    

LOGAN

Det brant! Hele kroppen min var i flammer. Det gjorde vondt overallt. Mørket var over meg, og det ville beholde meg for alltid. "Det kommer til å gå bra, Aggie"

Plutselig var jeg tilbake i sengen. Maddelen sto over meg, med et bekymret utrykk i ansiktet.

"Logan." Sa hun og ga meg en klem, før hun trakk seg tilbake og så nærmere på meg.

"Er alt bra med deg?" spurte hun meg, før hun snudde seg mot Aggie sin livløse kropp. Jeg tok meg til hodet. Det var blitt veldig surrete der inne.

"Hvorfor skulle det ikke være det?" Spurte jeg, litt ør.

"Nei, du skjønner, jeg gikk tilfeldig vis forbi, og, du vet jo hvor nysgjerrig jeg er, så jeg gikk inn og sjekket hvordan det gikk. Men da jeg fikk øye på dere, viste jeg at det ting ikke var som det skulle. Aggie hadde lange skjelvinger i gjennom hele kroppen som om hun hadde kramper, og du lå med pannen mot hennes, du var umulig å vekke. Jeg har stått her inne i 15 min, jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre." Hun tok seg til pannen. Hun kom til å få et panik anfall i gjen.

"Madde, seriøst, slapp av litt. Alt er bra, forvandlingen er i gang. Gå ned og sett deg i sjeselongen. Kanskje det er noen repriser på Vampire Diaries du kan se på" Jeg viftet henne ut med hånda hevet.

Så fort hun var ute satt jeg meg opp i sengen, og tok meg til hodet.

Hva var det som akuratt hadde skjedd? Det føltes ut som om jeg var inne i hodet hennes. Det har aldri skjedd før. Jeg ristet på hodet, og prøvde å klarne det.

Jeg måtte i hvertfall ringe Mike og si til han at vi fikk drøye den overnattingen.

**********************************************

Bittet (Norwegian)Where stories live. Discover now