7. Bittet av Anneli96

1.2K 49 11
                                    

Jeg våknet midt på natten, i en seng, med sterke armer rundt meg. Jeg åpnet øynene litt på gløtt, og så at Logan lå fredlig og sov tett inntil meg. Jeg la armene inn mot brystet mitt, og la merke til enda en kanyle på hånden min. Jeg var så trøtt at jeg ikke orket og gjøre noe med det, så jeg la meg bare bedre til rette mot det muskuløse brystet.

Han la armene rundt meg, enda tettere. Var han våken?...

"Drøm søtt, Aggie." Det var bare en hvisken, så jeg var ikke helt sikker på om det hadde skjedd eller ikke. "Ingen skal ta deg eller gjøre deg vondt. Jeg er her."

Også kysset han meg på hodet. Det var da jeg skjønte at han var våken. Jeg klemte meg søvnig inntil han og den kalde nærheten hans var deilig mot kroppen min.

Uten noen beskymringer, sovnet jeg, lettere en jeg hadde sovet på et år.

*******************************

Jeg våknet igjen når lyset trengte i gjennom gardinene i rommet. Jeg åpnet ikke øynene ordentlig, og skjekket området. Nå var det ingen sterke armer rundt meg. Jeg strakk meg sakte til venstre for å kjenne om Logan var der, men uten lykke. Der han hadde lakt i natt, lå han ikke nå. Dynen var så kald at han kunne umulig ha vært der på over en time. Jeg åpnet øynene ordentlig nå. Rommet lå i en stim av sol lys.

"Logan?" Jeg satt meg opp i sengen, og så at tingene mine lå på stolen ved siden av sengen. Smykket mitt!

Jeg tok det på meg, og likte med engang vekten av det. Det hadde liksom manglet. Klærne mine lå også på stolen pent brettet. Jeg løftet opp singleten min og en lapp kom til synet.

"-Aggie.

Jeg blir nok borte til 1600. Jeg skal møte en gammel venn. Håper det var alt du trengte. Smykket er nydelig.

Jeg har vært hos tanten din og henten de viktigste tingene. Det var ikke lett.. men det gikk.

Jeg er lei for det, men du blir nok nødt til å bli her en stund. Når du blir frisk kan du dra, vis du vil. Da er du fri til å komme og gå når du vil.

Håper du blir.

ps: Madelen vil hjelpe deg 24/7 på den mobilen. Hun er hjemme, så det er bare og mase med henne. Trykk 1 og hun er der.

-Logan"

1600? Det var en gammel måte å si det på.
Tenk, han ville at jeg skulle bli. Snasent til vampyr å være. Jeg så lenge på lappen, før jeg la den fra meg på sengen og fant mobilen han snakket om. Eller skrev da. Jeg gjorde som det sto, og trykket 1, holdt telefonen mot øret og ventet på svar. Etter et ring svarte Madelen.

"Hei, Aggie. Så du fikk med deg at du har fått deg mobil, huh?" Sa hun og hørtes veldig happy ut. Hun har nok sovet ut i dag, hun også.

"Hei til deg også. Kunne du kommet opp med noe kaldt og drikke? Jeg er så hes, så det hadde vært veldig greit med vann...og kanskje noen kjeks?" spurte jeg og smilte for meg selv.

"Selvfølgelig. Fem min. okey?"

"Takk." sa jeg, la på, og så på skjermen. Klokka var 13.00.

Jeg tenkte på det hun sa. Var denne mobilen min? Hun tullet bare...? eller kanskje jeg missforsto? Jeg gikk mot doen og først da var jeg oppmerksom nok til å se at dette var Logans lukseriøse suite. Wow, jaja, jeg må på do!

Fem minutter senere kom Madelen med det jeg hadde spurt om. Hun balanserte alt på en plate, på skulderen som om hun var en...

"Madelen, kan jeg spørre deg om noe privat?" spurte jeg mens jeg satt i sengen.

Bittet (Norwegian)Where stories live. Discover now