23. Bittet av Anneli96

261 9 3
                                    

Jeg satt meg på gulvet og strakk meg etter termosen som var på nattbordet. Termosen var litt varm ennå, så jeg tok meg en slurk. Blodet rant deilig ned halsen min, og jeg kunne kjenne det ga meg styrke gjennom hele kroppen.

Jeg merket at det var en del positivt med det å bli vampyr, kroppen hadde en annen temperatur, noe som nå gjorde at jeg ikke syntes gulvet var kaldt, ikke i det hele tatt. Før ville jeg ikke gå uten sokker her, og nå var det ikke et problem lenger.

Jeg la håndbaken på gulvet, og jeg ventet fortsatt på gufset av kulde, men denne gangen kom det ikke. Det var litt uvant, men jeg kunne kjenne at jeg smilte av tanken på at jeg aldri kunne bli kald igjen. Jeg håper bare jeg husker å ta på meg nok klær når det blir vinter, og snøen daler. Jeg tror ikke det hadde blitt så positivt, hvis jeg kom på skolen i en singlet og shorts på den tiden av året, da hadde nok folk lurt veldig.

Jeg tok en slurk til av termosen, før jeg satt den på nattbordet igjen. Jeg kunne ikke drikke opp resten av blodet, siden Kathrine kom. Jeg måtte ha noe igjen, i tilfelle blodtørsten kom. Det hadde ikke vært noe problem og være i nærheten av Tanya, men så har jeg kanskje ikke vært så nærme henne heller. Bortsett fra den klemmen ...

Siden det nå bare var halvparten igjen med blod i termosen, var det greit at jeg ikke drakk mer før det var nødvendig. Termosen var stor, ca. to liter tenker jeg, men allikevel. Jeg pustet ut, og håpet det ikke jeg kom til å trenge blodet den neste timen. Jeg ville ikke avsløre meg, eller oss.

Så til det jeg skulle, grunnen til at jeg satt meg på gulvet i første omgang. Jeg snudde meg rundt på gulvet og dro til meg weekend baggen min.  Jeg skjøv meg selv og baggen over gulvet, mot kommoden min.

OG nei, ikke alle har walk-in garderobe, selv om det hadde vært kjempe fint, men jeg har egentlig ikke så mye klær heller. Det ble nok noe shopping etter hvert, jeg er bare ikke så glad i å handle til meg selv. Kanskje det kunne snu?

Jeg åpnet baggen min og begynte med t-skjortene mine, og sånn holdt jeg på til det begynte å bli tomt, og det banket på døren nede. Selv gjennom alle dører og vegger, hørte jeg det, og jeg var i annen etasje, og det var ingen høy banking. Jeg kunne høre Tanya gå fra stuen og ut i gangen. Jeg viste hun kom til å åpne døren for meg, så jeg fortsatte å legge klærne mine inn i kommoden, og da jeg hørte Kathrine henge fra seg yttertøyet sitt, var jeg allerede ferdig.

Hun gikk fort, og stille opp trappen, og listet seg ned gangen mot døren til rommet mitt. Hun ville overraske meg, men det er nok ikke like lett lenger. Jeg var ikke lett å skremme, det var jeg ikke før jeg ble vampyr heller, men overrasket kunne jeg bli. Denne gangen hørte jeg henne, og da er jo spørsmålet, skal jeg virke overrasket eller skal jeg overraske henne?

"Kom inn, Kathrine. " Sa jeg, høyt nok til at hun ville høre det gjennom døren. Hun åpnet døren sakte med et overrasket ansiktsuttrykk.

"Hvordan hørte du at det var meg? Eller at jeg hadde kommet i første om gang??" Spurte hun forundret, og så stor øyd med meg. 

"Teknikk. " Svarte jeg spøkefullt og smilte til henne. Hun så på meg med øyebrynet hevet, men lot det gå. Hvem andre skulle det egentlig vært, som kom på besøk, nå på denne tiden?

Jeg reiste meg grasiøst opp fra gulvet og gikk mot henne med åpne armer. "Hei." Sa jeg og kastet meg rundt henne. Varmen fra henne var berusende. Hun luktet godt.

"Det var lenge siden. Har du byttet parfyme? " Spurte hun da hun slapp taket, etter at hun hadde klemt meg ordentlig.

"Nei, men jeg skulle akkurat til å spørre deg om det samme. " Svarte jeg og smilte til henne. Hun smilte tilbake, lukket døren og satt seg på sengen min, med knærne opp under seg.  "Nei, jeg tror ikke det. "

Bittet (Norwegian)Where stories live. Discover now