24. Bittet av Anneli96

188 9 5
                                    

"God natt, tante Tanya." Sa jeg og ga henne en god klem. Jeg pleier alltid å gjøre det, men dette føltes annerledes. Det var så lenge siden jeg hadde sett henne, så klemmen ble litt lenger enn normalt.

"God natt, jenta mi." Svarte hun inni håret mitt, før jeg slapp henne. Jeg smilte til henne, jeg hadde savnet henne så mye. Det var ufattelig deilig og være hjemme igjen.

Jeg gikk kjapt ut i gangen. opp trappen og inn på rommet mitt. Det var fortsatt en ting jeg måtte gjøre. Det lå fortsatt klær rundt omkring, så det var det første jeg skulle slå kloa i. Jeg gikk bort til skrivebordet, åpnet skuffen min, fant fram iPoden, koblet den til høyttaleren min som sto på skrivebordet og trykket play.

The Wanted sin "chasing the sun" fylte høyttalerne og jeg fant ut at det kanskje var litt høyt på, så jeg trykket på minus tasten for å få skrudd ned nivået. Det var forvirrende at den fortsatt fungerte, det virket liksom som om den aldri – noen gang, ble ødelagt. Noe som egentlig er positivt, for det er høyttaleren til broren min. Jeg beholdte et par ting fra det gamle huset, etter bilulykken, resten solgte vi. Så jeg har minst en ting fra hver av dem. Noe jeg absolutt ikke angrer på.

Jeg samlet opp klærne som kunne vaskes i en haug og det som var rent i en annen haug som jeg la på sengen. Det som var rent brettet og stablet jeg i sengen. Når jeg følte jeg hadde fått en god høyde, løftet jeg alle de brettede klærne og halvveis danset mot kommoden, med fjellet av klær i armene.

Nå blir det rent og pent tenkte jeg mens jeg la klærne i de riktige skuffene. Alt var organisert. Sokker, undertøy og luer/ hatter den øverste minste skuffen. Så T-skjorter og kjoler i neste skuff. Bukser, shorts og skjørt i skuffen under den og i den siste skuffen hadde jeg gensere. Den siste skuffen var den største og gensere tar alltid så stor plass. Sånn holdt jeg på til det ikke var noe mer klær igjen å rydde opp.

*********************************

To timer etter at Kathrine hadde gått, var jeg ferdig med alt jeg skulle før jeg skulle legge meg. Jeg hadde fikset alt av klær, dusjet og pusset tennene. (Det var så rart, hjørne tennene mine de føltes annerledes, men man kan ikke se forskjellen.) Jeg hadde byttet til pysjen min, lagt meg oppå dynen og lekte med mobilen i mellom fingrene. Klokken var nå rundt ti og jeg hadde ennå ikke snakket med Logan. Planen var å gjøre det nå, men jeg syntes liksom det er litt sent. Jeg tenkte litt og blikket mitt landet på termosen på nattbordet. Jeg må ringe han, det er nesten ikke noe blod igjen i termosen. Jeg trykket med inn i kontakt listen, fant Logan og la mobilen til øret. Det tok han bare tre sekunder å ta telefonen, det hadde bare ringt en gang.. Han var rask.

"Hei, Aggie." Sa han med den hese telefon stemmen sin.

"Logan, jeg tror vi har et problem... Eller flere problemer." Sa jeg alvorlig og passet på så jeg ikke snakket for høyt, siden Tanya fortsatt satt våken nede i stuen.

"Kjør på." Sa han, klar for hva det nå skulle være.

Jeg fortalte han om at jeg ikke kunne lyve eller holde noe hemmelig fra bestevennen min, det kom det bare til å bli problemer av. Også fortalte jeg at jeg nesten ikke hadde mer blod igjen, og fikk litt panikk av det. Det ble stille i telefonen, en liten stund.

"Et av problemene er i hvertfall løst." Sa han og fortsatte med tenkingen.

"Hva da? Hvem av dem?" Spurte jeg og satt meg opp i sengen.

"Blodet. Madelen har lagt En par pose i den ene baggen."

"Hva mener du med en pose?" Sa jeg mens jeg krabbet ned i sengen min der begge baggene mine lå. Det var ikke kles baggen den var tom... Hadde hun lagt den i baggen med alle tingene mine i? Jeg lette litt i den.. Riktig nok.

Bittet (Norwegian)Where stories live. Discover now