Filmtips 4

43 4 2
                                    

The Fault In Our Stars:
Denne filmen handler om kreftsyke Hazel som møter Augustus på en støttegruppe for kreftsyke. De finner raskt tonen, og blir snart forelsket i hverandre. Hazel stiller imdlertidig spørsmålet om hvorvit det er lurt å bringe en ny person inn i livet, da hun allerede er dødsdømt.


We're The Millers:
David Burker er en mangeåring doplanger fra Danver som blir frastjålet pengene fra narkohandelen. Han blir fraktet til distributøren hans som truer med å drepe han hvis han ikke fraker marihuana fra Mexico til USA.


Divergent:
Filmen handler om mennesker som er delt inn i fem grupper, basert på hva slags personligheter de har. De er uselviske, fredelige, ærlige, modige eller intelligente. Tenåringen Beatrice Prior blir en avvikende, som vil si at hun ikke hører til i en bestemt gruppe. Hun er den som oppdager at en ond plan er i ferd med å iscenesette seg i det perfekte samfunnet hun lever i.


Frost:
Denne filmen hander om den unge jenta Anna som legger ut på en reise sammen med issageren Kristoffer, snømannen Olaf og reinsdyret Svein for å finne deg legendariske Snødronningen Elsa, som er hennes fremmedgjorte søster. Målet er å få Snødronningen til å bringe tilbake sommeren.


What A Girl Want:
Daphne Reynolds lever en behagelig, mens utilfresstillende liv som en ung amerikansk jente med en lys fremtid. Hun har aldri møtt faren. Hun bor med hennes enslige mor, Libby over en kinesisk restaurant i Chinatown i New York.


The Last Days:
En mystisk epidemi sprer seg over hele planten; menneskeheten utvikler en irrasjonell frykt for å åpne plasser som forårsaker død innen noen sekunder. Hele den globale befolkningen er snart fanget inne i bygninger. Akkurat som Barcelona ned i kaos, setter Marc av på et oppdrag å finne Julia.


21 Jump Street:
Morton Scmidt og Greg Jenko er tidligere klassekamerater på high school som møtes igjen på politiskolen. Scmodt var en upopulær nerd, mens Jenko var en av de poplære idrettsutøverne. Imidlertidig blir de venner på politiskolen, og hjelper hverandre med den andre sin svakhet. Scmidt hjelper Jenko med skolearbeidet, mens Jenko prøver å få Scmidt i bedre form så han kan bestå de fysiske testene.

Jentetips 4Where stories live. Discover now