TV-serier du burde sjekke ut 2

73 6 0
                                    

American Horror Story:
Handler om et mørkt og dystert galehus der du kan høre de innsattes skrik gjennom veggene, en streng nonne som i all hemmelighet sliter med å tøyle sine lyster og en lege som liker å eksperimentere med den menneskelige kroppen.


Orange Is The New Black:
Serien handler om en ung biseksuell kvinne som blir satt i fengsel for smugling av narkotikapenger for kjæresten sin Alex. Chapman blir dømt for 15 måneders fengsel. Serien følger henne i kvinnefengselet der også hennes tidligere kjæresten Alex blir plassert.


Modern Family:
Serien følger tre familier, knyttet sammen gjennom Jay og hans barn, Claire og Mitchell. Jay har giftet seg på nytt med Gloria som han har sønnen Fulgencio (Joe) med, i tillegg til Glorias sønn fra sitt tidligere ekteskap, Manny. Claire er en husmor som er gift med Phil som er en eiendomsmegler og selverklært "kul pappa".


Glee:
Dette er en musikalsk drama-og komiserie for ungdom. Den handler om et show-kor. Virkelig verdt å se om du liker musikk og drama!


Prison Break:
Denne serien handler om Michael som er ingeniør og regnes som et geni. Broren hans, Lincoln er uskyldig dømt til døden for drapet på visepresidentens bror. I starten er det bare Michael som tror på hans uskyld, så han lager en plan for å redde broren. Etter fire måneder med arbeid får han tatovert fengselets blueprint "kryptert" på kroppen. Han har planlagt alt ned til minste detalj. Michael begår et væpnet bankran for å komme seg inn til fengselet der broren sitter.


The Walking Dead:
Historien forteller om en liten gruppe overlevende som bor i kjølvannet av en zombieapokalypse. Mesteparten av historien foregår i Atlanta-storbyområdet og rundt landskapet i nordlige Georgia, hvor de overlevende søker etter en trygg havn unna horder av zombier. Gruppen blir ledet av Rick, som var en sheriff før apokalypsen. Uansett hvor de går, møter de zombier, fiendtlighet fra andre overlevende, problemer i gruppen og andre utfordringer.

Jentetips 4Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt