Filmtips 6

22 3 0
                                    

Tilbake Til Fremtiden:
Marty McFly er en 17 år gammel gutt som går på Videregående Skole, og som liker å skate og spille på El-gitar blir invitert av vennen hans Dr.Emmet Brown som er en lokal vitenskapsamann. For å dra gjennom tiden, må man nå 140 km/t.


Lol:
Et nytt skoleår begynner og Lola har kjærlighetssorg etter å ha blitt dumpet av kjæresten sin. Men snart blir hun overrasket av sin beste venn, den unge musikeren Kyle som viser seg å ha følelser for henne.


Remember Me:
En 12 år gammel jente som heter Alyssa Craig er sammen med sin mor på T-banen i Brooklym, hvor hun blir vitne til at moren blir drept av ranere. Hun får psykiske arr fra hendelsen, og tør ikke ta t-banen igjen etter dette. 10 år etter morens død, studerer den 21 år gamle Ally ved NYU. Hun bor hjemme hos sin overbeskyttende far, Neil.


Dirty Dancing:
Denne filmen handler om den amerikanske velstående overklassekulturen med tilhørende kjernefamilieverdier, og framveksten av en frodig, individualistisk ungdomskultur med en frigjort moral. Det er en historie om å bli moden nok til å ta kontrollen over sitt eget liv, og om å velge egne veier fremfor omgivelsenes forventninger.


Ulvesommer:
Når utendørskurset i klatring blir avlyst bestemmer den 12-år gamle Kim seg for å klatre Østveggen, som er en farlig og bratt klatrevegg, slik hennes avdøde far gjorde da han var tolv. Hun overbeviser moren om at hun trygt kan dra utenlands. Etter å ha laget en dekkhistorie som inbefatter vennen Mads, tar Kim bussen til Nes som er den nærmeste landsbyen til Østveggen. Der møtes hun ulvejegerne for første gang!


Big Hero:
Hiro er en supersmart 14-åring som kan lage de utroligste roboter. Men når det skjer en ulykke lider han et stort personlig tap, og den eneste han finner trøst hos er helseroboten Baymax. Et vennskap utvikles mellom gutten og den sjarmerende ballong-roboten, men snart oppstår en stor fare.


Iron Man:
Våpendesigeren og teknisk geni av Tony Stark er i Afghanistan og demonsterer sin nye rakett våpen. Han er tatt som gissel av armene produsenter som angrep han og måtte bygge våpen for dem. Han har under angrepet mottatt Splinter i brystet. Han og hans medfanger Yinsen får tilgang til et verksted, og er sterkt i gang med å avgrense elektromagnet drevet av et bilbatteri.

Jentetips 4Where stories live. Discover now