Hvordan bli en bra Youtuber?

132 5 0
                                    

Kamera:
Skaff deg et bra kamera. Bra kvalitet, fokus og farger er utrolig viktig hvis folk skal gidde å følge med på videoene dine. Det hjelper ikke at innholdet i videoen er skikkelig bra hvis videokvaliteten er dårlig.

Redigeringsprogram:
Å finne et bra redigeringsprogram du kan bruke er også utrolig viktig. Det er viktig at det har de grunnleggende redigeringsmulighetene, og du trenger ikke nødvendigvis å betale så mye for det hvis du akkurat har startet YouTube-kanal. iMovie fungerer kjempebra!

Konsept:
Det hjelper ikke nødvendigvis å bare lager never have I ever og Boyfriend tag. Utrolig mange YouTubere har allerede har gjort dette, så det kan være en stor fordel å gjøre noe helt nytt. Ha derfor et kast konsept på YouTube, og ha et konsept du elsker.

Ikke gi opp:
Du kommer nesten helt sikkert ikke til å få så mange tusen subscribers og seere med en gang du har startet en YouTube-kanal. Det er derfor viktig at du ikke gir opp, for resultatene kommer hvis du jobber hardt.

Gi av deg selv:
Ikke vær redd for å være deg selv og aldri planlegg hva du skal si i videoen 100% før du filmer. Da blir det bare veldig unaturlig og oppsatt, som er utrolig kjedelig å se på. Det er nesten bare bra om ting ikke går som det skal i videoene dine.

Kvalitet:
Jeg snakker om videokvalitet istad, men det er også viktig med en innholdskvalitet. Det vil virkelig hjelpe å filme ekstra klipp hvor du viser det du snakker om i videoen din, og å filme ting fra ulike vinkler. Gjerne ha noen videoer uten snakking også, lookbooks kanskje?

Collabs:
Å lage videoer sammen med en annen YouTuber vil hjelpe av flere grunner; dere deler subscribers med hverandre, det kommer noe nytt og annerledes på kanalen din og det blir ofte mye mer naturlige samtaler når du ikke sitter alene og snakker til kameraet.

Jentetips 4Where stories live. Discover now