Bra julekalender-serier

59 5 0
                                    

Pakten:
Pakten er en veldig spennende, magisk, koselig, morsom og har en veldig bra historie. Den handler om Malte som blir kjent med Lyda som er en nisse, og sammen prøver de å redde nissene fra å bli drept av is-heksa Iselin.

Jul i Svingen:
Dette er min absolutte favoritt! Jul i Svingen er en veldig koselig serie som gir med skikkelig barndomsminner. Den handler om de som bor i Svingen og alt de opplever i desember. Den er morsom, spennende og veldig bra laget.

Jul på Månetoppen:
Dette er enda et minne fra barndommen, som har gått i veldig mange år på NRK. Både den og Jul i Blåfjell er utrolig koselig og gir meg skikkelig julestemning. Den handler om rødnissene og blånissene som ikke liker hverandre og hvordan de kjemper om rette til Månetoppen.

Snøfall:
Selv om den ikke har blitt så godt tatt imot fordi den har slått ut Jul i Svingen og Jul på Månetoppen/Blåfjell, er den faktisk veldig bra laget og har veldig bra kvalitet, i tillegg til at historien er veldig koselig.

Julekongen:
Denne serien ligner litt på Snøfall, fordi det er en NRK-serie, og den ble sendt for første gang i 2015. Den handler om Kevin som føler seg annerledes og finner en hemmelig ridder-verden. Ridder-verdenen er veldig spennende, koselig og morsom.

Julestjerner:
Dette er en veldig bra laget og spennende serie som handler om familie, vennskap og julen.





Nå kommer juletipsene <3 Gled dere! Masse koselig, og nyttige tips her.

Jentetips 4Where stories live. Discover now