23

1.1K 35 2
                                    

Hij heeft me laten gaan! Ik loop gauw door het stad heen, bang dat hij van gedachten veranderd. Wat hij niet weet is dat ik eerst van plan ben om naar Anne langs te gaan. Ze woont in de stad in een appartement met haar vriend Owen. Ik wil haar zo veel vertellen maar ben aan de andere kant ook bang dat ze me gek gaat vinden als ze hoort dat ik Jayden een kans wil geven. Vooral om het feit dat ik het zelf ook nog niet zeker weet.

Ik klop aan de deur. Maar niemand doet open. Misschien zijn ze de deur uit? Ik klop nog eens en wanneer ik weg wil lopen word de deur open gedaan. Ik draai me om en zie Owen staan. Als ik zijn verbaasde gezicht zie krijg ik een grote grijns op mijn gezicht. Ik ren zijn kant op en knuffel hem stevig. Hij houd me stevig vast. Het is zo lang geleden dat ik mijn best vriend en vriend van mijn beste vriendin heb gezien. Wij drieën kennen elkaar al veel te lang. Ik maak me los. 'Dat is lang geleden kom binnen!' Zegt hij vlug. Ik moet glimlachen om de vreugde die ik in zijn ogen zie glinsteren. 'Hope!' Hoor ik ineens Anne achter mij schreeuwen. Ik draai me verschrikt om en zie haar naar me toe rennen. Ik knuffel haar stevig en kan niet meet stoppen met glimlachen. 'Jij moet mij zo veel vertellen! Ik kwam gisteren naar jou huis maar je was er niet en je hebt ook al je telefoon uit staan!' Schreeuwt ze haast in mijn oor. 'Ik weet het en het spijt me daarvoor, ik zat te denken of we misschien ergens kunnen drinken zodat ik alles verder kan uitleggen.' Zij ik twijfelend terwijl ik hun beide aankeek. 'Lijkt me gezellig maar ik ben bijna Telaat voor werk. Succes dames!' Roept hij voordat hij naar buiten loopt.

De jonge man komt aan lopen met twee chocomelk en appeltaart. 'Dankjewel.' Zeg ik hem dankbaar. Hij glimlacht en loopt dan weg. Ik kijk Anne aan die me nieuwsgierig aan kijkt. 'Ik was dus bij Jayden.' Zeg ik dan maar.
Hij ogen spreiden wijd open. 'Heeft hij je wat aan gedaan?' Vraagt ze bezorgd terwijl haar ogen mij van top tot teen scannen.
'Niet Echt. Hij dwong mij mee te gaan omdat hij het filmpje zag van het gevecht en toen gebeurde er van alles en het is zo verwarrend.' Zucht ik vermoeid terwijl ik met mijn hand langs mijn haar ga.


Please voteh en reageer x

the evil SpiritWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu