~6~

1.5K 53 0
                                    

Ik kijk hem aan en het enige wat in zijn ogen is te zien is woede.
"Wie is Anne?" Vraagt hij. Denkt hij werkelijk dat ik hem dat ga vertellen? Dacht het niet.
Wanneer hij merkt dat ik niet wil antwoorden duwt hij me hard tegen de muur aan. "Wie is Anne?!" Ik hap naar adem en begin duizelig te zien.  Ik zeg nog steeds niets. "Laatste waarschuwing.." zodra ik mijn zicht terug krijg kijk ik hem afwachtend aan. Ik wil hem slaan, schoppen. Maar het lukt me niet. Ik kan het niet. Bang voor wat komen gaat en wetend dat ik hem niet aan kan. Hij begint hard te grommen en rijkt zijn vuist omhoog. Ik stop met ademen wanneer hij naar me uithaald. Herrinneringen komen terug van het gevecht toen ik tekeer ging op mijn tegenstander.gevoel van medelijde en spijt over valt me. weer. "Verdomme! wie is dat wijf?" Hij haalt het weer uit recht op mijn gezicht. Ik proef een ijzige smaak in mijn mond. Tijdens de klap beet ik perongeluk hard op mijn tong. Ik spuug het bloed uit. Niet nog een keer.. Jammer genoeg herhaald hij het weer. Fuck! Ik kom hard met mijn hoofd tegen de muur aan. Hij wilt het weer doen. "Stop." Zeg ik wanneer ik hem aankijk. Maar hij doet het weer. En weer. En nog eens. Dan laat hij me los en ik val hard op de grond.
"Als ik hier iemand voor mijn territorium zie verschijnen gaat die persoon dood zonder genade. Onthoud wat je hebt gedaan. Je gaat hier flink voor boete." Ik werp een emotieloze lach naar hem toe. Hij sluit de tralies maar staat nogsteeds met zijn rug naar me toe. "Je bent niet dapper en heldhaftig zoals jou pack je ziet." Hij draait zich nogsteeds niet naar me om. "Je bent laf, je bent een moordenaar en een monster, ha alfa laat me niet lachen." Zeg ik spottend terwijl ik probeer op te staan. Maar het lukt niet. Hij draait zich naar me toe en kijkt me woedend aan. Zoals gewoonlijk. "WIE NOEM JIJ HIER LAF? Als ik wil s nij ik je keel nu open als je niet op je verdomde woorden let!" Brult hij naar me. Ik begin te koken van binnen en kijk hem spottend aan. "MOORDEN IS NIET HELDHAFTIG EN DOOR MOORDEN KRIJG JE NIET DE EER. MOORDEN IS LAF!" Ik moet hoesten.
Ik lach als ik zijn gezicht zie. Hij word gek van me en ik kan binnen no time worden af geslacht door hem. "als je moord betekend het dat je te laf bent om als een echte alpha het op te lossen." Hij gromt nogmaals en trekt de deur kapot. Hij grijpt me bij de keel en trekt me omhoog. Ik spartel met me benen en probeer me los te wringen. Hij haalt zijn wolfen nagels tevoor schijn en kijkt me in mijn ogen aan. "D-doe dan." Hij gromt alleen maar en zijn ogen worden vuur rood. Ik begin volgensmij ook te verkleuren. Ik zie allemaal vlekken om me heen. "Je.. b-bent te l-laf..." en dan word alles zwart.
                                                                                            ~xXx~

het is kort ik weet het :(

maar ik ga gelijk verder met de volgende hoofdstuk


song: vasserwhatever you want

the evil SpiritKde žijí příběhy. Začni objevovat