2. A főhadiszálláson

371 23 0
                                    


Üdv mindenkinek! Mivel már február van, gondoltam még most kirakom ezt a részt. Arra jutottam, hogy nem fogom bírni ezt a havi egy részt, így van esély arra is, hogy kéthetente jönnek majd a részek. Most pedig jó olvasást kívánok ;) 


Merida nagyon izgult. Útközben mindent alaposan megvizsgált, és mindenről kikérdezte Mr. Stark-ot. A csapatot nagyjából már tudta, így amikor a toronyhoz értek, és a híresség beparkolt a garázsba, ő pattant ki elsőnek a kocsiból. Pietro már ott várta őket. 

- Te hogy értél ide ilyen gyorsan? - kérdezte meglepve Merida - Nem is jöttél kocsival! Azt mondtad majd futsz! 
- Mint említettem jól megy  futás. Tudod úgynevezett "mutáns" vagyok. Az a képességem, hogy eszméletlenül gyors, és király vagyok! - mondta vigyorogva a fiú. 
- Ez tök menő! És nekünk is van valamilyen képességünk? 
- Hááát, mint láttad Elsa tud fagyasztani, Aranyhaj gyógyít a hajával, de itt elvileg még harcolni is tud vele, te meg profin célzol és lősz - magyarázta Pietro - De lehet még van valami képességed, csak azt nem ismerjük. 
- Izgin hangzik! És akkor itt majd harcolnunk kell, igaz? - kérdezte Merida, miközben követte az őket vezető fiút. 
- Igen méghozzá egy olyan lény ellen, ami a mi dimenziónk után a tiétekre támadna rá! - válaszolt a fiú. 
- Engem az érdekelne, hogy a mi dimenziónkban nem fognak keresni minket? - kérdezte Elsa. 
- Nem, ott le van fagyasztva az idő - mondta Tony. 

A három lány izgatottan vonult be a főhadiszállás nappalijába, ahol egy vörös hajú nő, egy szőke, rövid hajú, I love America pólós férfi, és egy barna hajú lány ült. Épp a TV-t nézték, amiben a bemondó ijedten magyarázott egy földönkívüli támadásról. "Hol vannak ilyenkor a hősök? Hol vannak a Bosszúállók? " Ezzel a mondattal fejezték be az adást, mire a fiú fölállt. 

- Tony, azt hiszem ideje menn... Ó sziasztok! Ti vagytok az új lányok, akiket Tony ígért igaz? Én Steve Rogers vagyok! - mutatkozott be a férfi mosolyogva. 
- Ő Merida, ő Elsa, a szőke hátul pedig Aranyhaj - mutatta be a lányokat Pietro, mire a barna hajú lány felpattant. 
- Pietro ti komolyan hercegnőket hoztatok ide?! - kérdezte felháborodva, mire Steve meglepetten nézett. 
- Milyen hercegnők? Miről maradtam le?
- Wanda arra akarja felhívni a figyelmedet drága Kapitány, hogy az előtted álló három lány három Disney hercegnő - lépett a barna mellé a vörös nő. 
- Jaj Nat, ne aggódj, tök jó csajok Pietro szerint... akarom mondani tök jó harcosok a csajok Pietro szerint - védte a bandáját Tony. 

Egy óriási vita bontakozott ki az egészből, a három lány meg csak állt, és nézték, hogy mi az isten is történik körülöttük. Mind a három kezdett kiborulni. Iderángatták őket egy teljesen új világba, hogy az életüket kockáztatva harcoljanak a gonosz erők ellen, ők ezt kedvesen el is vállalják, mire a csapat többi tagja kiborul, és üvöltözni kezd. 

- ELÉG! - üvöltötte el magát Merida, és az oldalán lévő pisztollyal belelőtt a plafonba - MOST AZONNAL HAGYJÁTOK EZT ABBA! Szerintetek ezért jöttünk ide?! Hogy hallgassuk a veszekedéseteket arról, hogy milyen gyengék vagyunk, és hogy küldjetek-e vissza minket? Nem nem ezért vagyunk itt! Azért vagyunk itt, hogy megmentsük ezt a világot a biztos pusztulástól, de ha ti nem akarjátok, rendben! Adok 5 percet eldönteni, hogy most maradunk-e vagy sem, addig mi leülünk a kanapéra! - mondta, majd két barátnőjét maga után húzva levágódott a kanapéra.  
- Én mondtam hogy van erő a csajban! Mármint gondolj bele! Mi mind szuperhősök vagyunk itt húgi! És mégis amikor megszólalt mindenki csendbe maradt! - próbált érvelni Pietro. 
- Mert kiabált te eszement! Te is csöndbe vagy, ha leüvöltöm a fejedet! - mordult fel Wanda. 
- Jaj ne már lányok! Tényleg tök random iderángattuk őket egy másik világból, csak azért, hogy nagyobb eséllyel győzzünk - kelt a hercegnők védelmére Steve. 
- Egy esély, érted Pietro? Egyetlen egy esélyt kaptok! Képezzétek ki őket, aztán meglátjuk mi lesz! - nézett dühösen a fiú szemébe testvére. 
- Akkor maradunk? - fordult hátra szikrázó tekintettel Merida. 
- Természetesen lányok! - mosolygott Tony - Pietro futás, mutasd meg nekik a szobájukat! 
- Igenis uram! - mondta a fiú, majd a lányok felé sétált - Szabad egy körre? 
- Milyen körre? Mi van? - kérdezte Merida, ám a következő pillanatban a fiú felkapta és eszeveszett sebességgel rohanni kezdett. Egy szoba előtt hirtelen lefékezett, majd a talpára állította a kissé ijedt és meglepődött Meridát - Ez mi az isten volt?
- Elhoztalak a szobádhoz. A többiek segítenek a Elsának és Aranyhajnak, ne félj! Most pedig bemutatom a szobád! - mondta mosolyogva Pietro, majd belökte az ajtót. 

Hercegnők Harca - SZÜNETELWhere stories live. Discover now