●Eight-End●

11.1K 173 57
                                    


                
                       ♡Chanyeol♡

"Vaayyy Chanyeol senin ağzına tüküreyim lan acayip yakışıklı oldun oğlum.Bence eski haline geri dön.Seni benden alırlar." Gözlerini devirirek konuştu.Kıskanç herif.

Beni zorla peşinden sürüklemiş mağazalarda  elbiseler denetmişti.Oysaki ben giydiğim siyah kapşonlularla mutlu mesuttum.Nesi vardı ki giydiklerimin.Tamam her gün aynı giyiniyordum ancak giydiklerim aynı değildi ki.İtiraf etmeliyim ki giydiğim kapşunlulardan on adet almıştım.Her gün bir tane giyiyordum işte ne var ki bunda.

Baekhyun aniden çekirge gibi üstüme sıçrayıp üzerimeki  siyah ceketi çıkarmaya  çalıştı. Tadından yenme güzel dudaklarını büzüştürüp yüzünü ekşitmeye başladı halen bana  saldırıyor arada saçlarımı bozmak için zıplıyor dağıtıyordu.Beni kıskandığı bariz ortadaydı deli manyak şey.

Şu da bir gerçek ki aynada kendime bakınca gerçekten yakışıklı olduğumu farkettim.Gerçi biliyordum yakışıklı olduğumu ancak yakışıklılığım şimdi gün yüzüne çok güzel çıkmıştı.Mükemmelim değil mi ama? Kendime iltifat ettiğime göre günden güne Baekhyun'a benziyorum sanırım.Zorla ırzıma geçti şimdide kişiliğime ele geçirdi azgın herif.Yanlız kabul etmeliyim ki Baekhyun gibi egolu olmak ciddi anlamda çok havalı.

"Baekhyun asıl  ben senin ağzına tüküreyim."İnce bileklerinden tutup dudaklarına yapıştım.Dudaklarından bir süre çilek tadını aldıktan sonra geri çekilerek "Hırçınlığını yatakta göster bebeğim.Bu yeni halimi çok beğendim.Alacağım bunların hepsini, çatlasanda patlasanda."Dedim dilimi çıkararak.Baekhyun dilini ağzında ters çevirip küçük gözlerini sinirle  kısınca bu şirin haline dayanamayıp yanağından bir makas çaldım.

"Seni yine sikecem."dedi sinirle dişlerini sıkarak.Yanakları ilk defa kızarıyordu.Utanmaz lafları ile yüz ifadesi birbirine zıttı,dengesiz herif.

"Bokumu ye."dedim bende tekrar dilimi çıkararak.

İkimizde birbirimize bir süre baktıktan sonra gülmeye başladık.İki dengesiz birbirini bulmuştu ne güzel.
Yumuşak yanaklarını hafifçe okşayarak öne uzattığı dudaklarına ufak  bir öpücük kondurdum ardından hemen   kabine doğru ilerledim.Kabine gectikten sonra üzerimdeki takım elbiseyi çıkarmaya başladım.

Elbiselerimi çıkartırken Baekhyun aniden  kapıyı açıp içeriye geçtikten sonra  kapıyı hızla kapattı.Kabin küçük bir yerde olsa ikimizde sığıyorduk.

"Acilen kabin fantazisi yapmalıyız,kepçük."Dedi dilini yalayarak.Dilini yalamaya devam ederken bedenini  bana yapıştırıp baksırımın üstünden  penisimi okşamaya başladı.Parmaklarıyla şekiller çiziyordu.Beni azdırıyordu şerefsiz.Böyle dediğime bakmayın bende zevk aldığımı söyleyebilirim.Bu ateş gibi erkeğe kim dayanır ki ben dayanayım.

"Baekhyun burada olmaz."Dedim elini penisime sertçe bastırarak.Sanki olmaz diyen ben değilmişim gibi davranıyordum.Davranışlarım bile tutarsızlaşmıştı Baekhyun yüzünden.

"Yumuşacık."Dedi elini baksırımın içine sokup hafifçe okşamaya başladı.Penisimin ucunda parmağını dolaştırarak toplarımı narince sıktı.
"Ama bu haliyle bile büyük.Neyle besliyorsun sen bunu."Dedi baksırımı azıcık yarıya indirerek.Penisime hayran hayran bakıyor dudaklarını ısırıyor ısırdığı yeri yalıyordu.Tahrik oluyordum.Azıyorum hemde çok.

"Senin ağzınla besliyorum."Dedim sırıtarak.
Azıyorum o böyle ağız sulandırıcı durunca.Hızla ensesinden tutup minik bedenini  kabinin kapısına yapıştırdım sertçe ve onu kendi bedenime hapsettim.Kollarımın arasında ufak bedeni kayboluyordu ve bu oldukça hoşuma gidiyordu.
Baekhyun ellerini ensemin arkasında birleştirerek kendini bana sürtmeye başladı.Karşılıklı olarak birbirimize sertçe sürtünürken dudaklarında  dudaklarımı gezdirdim ve alt dudağını emmeye başladım.

Sex at the university(ChanBaek- M) Where stories live. Discover now